Bomen kopen? Bestel op onze site

Bomen kopen | Bomen online bestellen en bezorgen | - Bomenweb.nl

De mens kan niet zonder bomen. Ze zorgen samen met de oceanen voor de zuurstof die wij nodig hebben om van te leven. Daarnaast schenken sommige bomen ons heerlijke lekkernijen. Van fruit tot aan noten, de boom geeft het ons zonder dat we hem iets terug hoeven te geven. Wilt u graag bomen kopen voor in uw voor- en achtertuin? Als natuurlijk afscheiding of midden in uw tuin omdat u nu eenmaal dol bent op een bepaald type boom? Wat de reden dan ook is waarom u bomen wilt kopen, bij bomenweb.com bent u aan het juiste adres om snel een bestelling te plaatsen. Hoe het bomen kopen werkt gaan we u vanzelfsprekend nog even uitleggen in deze tekst. We leveren voornamelijk loofbomen die we hebben onderverdeeld in diverse categorieën zodat u sneller een keuze kunt maken. Wist u dat u de boom inclusief kluit thuisbezorgd kunt krijgen? Wij laten u natuurlijk weten wanneer de boom wordt bezorgd. Zorg ervoor dat u voortijdig een gat hebt gegraven zodat u de boom na ontvangst direct kunt planten. Als u daar hulp bij nodig hebt of dit klusje in zijn geheel wilt uitbesteden dan staan we voor een meerprijs wederom voor u klaar. Maar als u groene vingers hebt dan zult u voldoende informatie op onze website kunt vinden over het planten en het verzorgen van een jonge boom.

Wist u dat het bomen kopen een eitje is?

Weet u al welke bomen u kopen wilt? In principe hebt u na het planten niet erg veel omkijken meer naar de boom. In tegenstelling tot planten, heggen, struiken, bloemen en gras vergt het onderhoud erg weinig. Af en toe snoeien en ervoor zorgen dat het niet te hoog groeit zodat de buren boos worden is al voldoende. U kunt kiezen tussen de volgende categorieën:

  • Leibomen,
  • Dakbomen,
  • Sierbomen,
  • Zuilbomen,
  • En nog veel meer.

Nadat u een keuze hebt gemaakt, bijvoorbeeld de daktreurpeer, kunt u direct aangeven hoeveel u er wilt kopen. Dan vult u uw adres- en contactgegevens in en betaalt u door het bedrag over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of bijvoorbeeld uw creditcard. We leveren direct vanuit de kwekerij en u betaalt slechts 45 euro bezorgkosten mits u in Nederland woont. Voor 65 euro bezorgen we ook over de grens, in België om precies te zijn. U leest het, bomen kopen is een eitje en werkt in principe op dezelfde wijze als menigeen webwinkel. Mocht u de bezorgkosten te hoog vinden en mocht u in Gelderland en omstreken wonen, dan kunt u er ook voor kiezen om te bomen te kopen via de webshop maar de bestelling vervolgens af te halen in Ochten nabij Tiel in de Betuwe.

U kunt ook uw bestelde producten afhalen

U leest het, bomen kopen is een peulenschil. Dus kies er ook voor om uw tuin flink aan te pakken. Een groene tuin levert u zoveel meer op dan een lelijk terrasje of een kaal grasveldje. Uw achtertuin moet een plek zijn waarin u zich thuis voelt en ontspannen kunt genieten van al het groen om u heen. Sommige producten geven u ook nog eens noten en fruit dus tel uit uw winst! Wilt u graag iets meer weten over onze producten, de bestelwijze of hebt u zakelijke vragen? Dan kunt u ons op diverse manieren snel bereiken. Klim bijvoorbeeld in de pen en stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Ook via de sociale media houden we u op de hoogte van veranderingen in ons assortiment en u kunt er vele foto’s vinden van deze prachtige bomen! Lees meer…

Comments are closed