Comfortabel je woning verhuren in Leiden via een professional

Als je een woning wilt verhuren in Leiden, dan heb je daar hulp bij nodig. Het is namelijk nog niet zo eenvoudig als je misschien zou denken. Het is bijvoorbeeld niet zo moeilijk om een huurder te vinden, maar het is wel degelijk een opgave om een geschikte huurder te vinden. Daarom doe je er goed aan om gebruik te maken van een professional die huurders bijvoorbeeld kan screenen. Daarnaast is het uiteraard ook een heel gedoe als je alles zelf moet regelen. Het idee achter een woning verhuren in Leiden, is dat je geld binnenkrijgt zonder dat je daar voor hoeft te werken. Als je een baan hebt, dan heb je immers ook geen tijd om aan de slag te gaan met alles rondom de verhuur van de woning. Dat kun je dan ook maar beter gewoon uitbesteden. Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is wat betreft een woning verhuren in Leiden, dan kun je terecht bij Home for Life. Via Home for Life kun jij je woning verhuren in Leiden zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen. Het is niet alleen een kwestie van het vinden van de juiste huurder. Je hebt immers 1 of meerdere woningen die je wilt verhuren, maar hoe hoog mag de huur zijn? Wat is redelijk voor zowel de verhuurder als huurder? Als verhuurder wil je uiteraard een zo hoog mogelijk rendement, maar het kan niet zo zijn dat je een huurder veel te veel laat betalen. Home for Life kan je woning taxeren om te kijken hoeveel huur je redelijkerwijs mag vragen. Hierbij moet je ook rekening houden met het puntensysteem. Als je namelijk qua punten onder de 710 euro uitkomt, dan ben je gebonden aan de regels die zijn opgesteld door de huurcommissie. Kom je echter boven de 710 euro uit, dan kom je in de vrije huursector terecht. Dan ben je niet langer gebonden aan de regels en dat betekent dus ook dat je de huur zelf kan bepalen. Dit soort zaken zijn natuurlijk belangrijk om te weten en het is ook zo dat je hier zelf niet mee aan de slag kunt gaan. De professionals van Home for Life weten echter precies wat er bij komt kijken om de waarde van de woning in te schatten en zij kunnen jou dus ook prima informeren over de huurprijs waarmee je de woning kunt verhuren in leiden.

Een woning verhuren in Leiden zonder kopzorgen

Als je ervoor kiest om een woning te verhuren in Leiden via Home for Life, dan weet je in ieder geval zeker dat jij zelf geen kopzorgen zult hebben. Deze zorgen worden immers overgenomen door Home for Life. In ruil daarvoor profiteer jij in ieder geval van de volgende voordelen:

  • Elke huurder wordt uitgebreid gescreend op zaken als kredietwaardigheid en huurverleden
  • Je ontvangt van Home For Life advies omtrent de huurprijs, verhuurbaarheid en eventuele aanpassingen
  • Bij Home For Life profiteer je van een aantrekkelijke fotoreportage met overtuigingskracht
  • Home for Life hanteert een vast tarief, zodat financiële verassingen nooit aan de orde kunnen zijn

Dus als je een woning wilt verhuren in Leiden, dan is het geen slecht idee om eens een bezoekje te brengen aan de website van homeforlife.nl.

Meer weten? Maak snel een afspraak

Mocht je meer willen weten, dan is het uiteraard verstandig om eerst even kennis te maken, zodat je ook alle mogelijkheden kunt bespreken. Voor een eerste kennismaking kun je altijd even bellen. Een mailtje sturen is natuurlijk ook een optie.

Comments are closed