De beste Lapland vakantie ooit

Als je op vakantie gaat, dan wil je dat natuurlijk goed aanpakken. Dat is in ieder geval iets waar ik en mijn vrouw zeker in geloven. We zijn inmiddels al op een heleboel reizen geweest en inmiddels is het best wel moeilijk om een grote indruk op ons te maken. Toen we een Lapland vakantie boekte via de reisorganisatie Xplore the North hadden we hoge verwachtingen, maar die werden ver overschreden. Wat een fantastische Lapland vakantie! Het begon al bij het boeken van de reis:

  • Noordelijk Lapland
  • Lofoten eiland in Noorwegen
  • IJsland
  • Groenland en Spitsbergen

Toen we voor het eerst een kijkje gingen nemen op de website van Xplore the North kwamen we er al snel achter dat we een heleboel keuze hadden op het gebied van de reizen die ze hier aanbieden. Allemaal hebben ze te maken met het Noorderlicht, maar er zijn genoeg andere opzetten om het allemaal unieke reizen te maken. Bij Xplore the North weten ze precies hoe ze een geweldige Lapland vakantie op kunnen zetten en hoe daarin het beste het noorderlicht gezien kan worden.

Het noorderlicht tijdens de Lapland vakantie

Als je naar het buitenland gaat, dan wil je natuurlijk bijzondere dingen zien. Dingen die je in het dagelijks leven of in Nederland niet zo vaak ziet. Dit is dan ook hoe wij onze vakanties uitkiezen. Wij willen een bijzondere ervaring hebben zodat we ook echt wat te vertellen hebben als we weer thuis zijn. Het zien van het noorderlicht stond natuurlijk hoog op ons lijstje die we ooit nog gedaan wilden hebben en inmiddels kunnen we dat van ons lijstje afhalen. Het boeken van de Lapland vakantie was zeer eenvoudig. We kregen ontzettend veel hulp vanuit Xplore the North. Het is daarnaast echt geweldig om te zien hoeveel passie ze bij dit bedrijf hebben voor het hoge noorden en ook het noorderlicht. Vanaf het eerste contact wisten we zeker dat we hier te maken hadden met mensen die echt verstand hadden van waar ze het over hadden. Het verbaasde ons dan ook niets dat de Lapland vakantie tot in de puntjes voor ons geregeld was en dat we daardoor echt de tijd van ons leven hadden. Het is natuurlijk voor een gedeelte ook zelf wat je met de vakantie doet. Wij hebben er dan ook alles aan gedaan om het zo fantastisch mogelijk te maken. Het noorderlicht is niet iedere avond te zien, maar we hebben er altijd het beste van gemaakt.

Boek jouw reis vandaag nog

Als er iets is dat we je zeker aan kunnen raden, dan is het wel om op een Lapland vakantie te gaan. Zelfs als dit klinkt als iets dat absoluut niets voor jou is. Het land heeft ontzettend veel te bieden. En ook al gingen wij er voornamelijk heen voor het Noorderlicht, er is zeker een hoop meer te doen. Zo waren er een aantal geweldige excursies opgenomen in ons programma. Dit alles kregen wij overigens voor een zeer betaalbare prijs en dat maakte het allemaal nog beter. Op Lapland vakantie gaan is natuurlijk fantastisch, maar we wilden er niet de hoofdprijs voor betalen. Dat begrijpen ze bij http://www.xplorethenorth.nl/ uiteraard ook. Daarom hebben ze de perfecte balans tussen een goed opgezette Lapland vakantie met een zeer persoonlijke aanpak en een goede prijs die voor iedereen wel te betalen is. Een ding weten wij in ieder geval zeker: we willen dit graag nog een keer doen en dan gaan we misschien wel naar een andere locatie om daar het noorderlicht te bekijken!

Comments are closed