De verkoopmakelaar in Amersfoort

Het was niet de eerste keer dat wij ervoor kozen om ons huis te verkopen. Toch blijft het iedere keer toch weer behoorlijk spannend. Want wat kun je deze keer precies verwachten? Enkele jaren geleden hadden we eigenlijk al besloten dat we graag ons huis wilden verkopen, maar op dat moment was de markt zo slecht dat dit bijna onmogelijk leek. We hebben toen wel met een verkoopmakelaar in Amersfoort gesproken, maar het werd ons eigenlijk afgeraden om deze stap op dat moment te maken. We hebben er toen ook maar weer vanaf gezien. Een aantal maanden geleden kwamen we toch weer op het onderwerp van ons huis verkopen terecht. En ditmaal hebben we met een andere verkoopmakelaar in Amersfoort contact opgenomen, namelijk Margitte Schoof Makelaardij.

  • Persoonlijk
  • Reëel
  • Oog voor detail

Wat ons heel erg aansprak aan deze verkoopmakelaar in Amersfoort is de persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd zijn ze hier heel erg reëel. Je kunt er hier dan ook altijd op rekenen dat ze open en eerlijk zijn. Ga jij hier langs voor een adviesgesprek, dan zullen ze compleet eerlijk tegen je zijn en geen onrealistische verwachtingen scheppen. Toen wij langs gingen hebben we een aantal zaken met haar doorgenomen en eigenlijk had ze voor ons heel erg goed nieuws, namelijk dat zij verwachtte ons huis binnen een zeer korte tijd te kunnen verkopen.

Wat de verkoopmakelaar in Amersfoort allemaal doet

De vraag die wij van een aantal vrienden hebben gekregen is waarom wij ervoor kozen om met een verkoopmakelaar in Amersfoort aan de slag te gaan. Is het niet veel makkelijker om dit zelf te doen? Er zijn inderdaad mensen, ook bij ons in de omgeving, die dit zelf gaan aanpakken. Maar wij moeten eerlijk zeggen dat ons dit nooit verstandig lijkt. De verkoopmakelaar in Amersfoort doet namelijk een hoop meer voor je dan je denkt. Zij weet precies hoe ze de woning op de markt moet neerzetten om hier de juiste kopers op af te krijgen. Als jij snel je huis voor een goede prijs wilt verkopen, dan heb je dit toch wel degelijk nodig. Natuurlijk betaal je een prijs voor de diensten van de verkoopmakelaar in Amersfoort, maar wij vinden dat dit het meer dan waard is. Iedereen kijkt hier natuurlijk anders tegen aan. Als jij vindt dat je dit zelf kan doen, dan kun je daar uiteraard voor kiezen. Wij hebben de samenwerking met de verkoopmakelaar echter zeer goed ervaren en we zouden er zo weer voor gaan.

Meer halen uit de verkoop van je huis

Als je je huis gaat verkopen, heb je natuurlijk ook een nieuwe woning nodig en dit viel bij ons min of meer samen. We hadden eigenlijk nog geen huis op het oog toen we besloten dat we ons oude huis wilden gaan verkopen. We waren als het ware dus met twee dingen tegelijk bezig. Bij de Margitte Schoof Makelaardij hebben ze uiteraard ervaring met zowel het verkopen als het kopen van een woning en daarom waren we op beide punten hier aan het juiste adres. Ze hebben ons op alle vlakken uitstekend geholpen. Vanaf het eerste gesprek kun je hier rekenen op de persoonlijke aanpak en natuurlijk een uitstekend advies. Geen vraag die je hebt is hier gek. Je kunt maar beter teveel vragen stellen dan uiteindelijk ergens geen idee van hebben. Het kopen van een huis is niet iets wat je zomaar doet, zorg er dus voor dat je te allen tijden weet waar je mee bezig bent! De verkoopmakelaar in Amersfoort zal je hier uiteraard bij helpen.

Comments are closed