Dit kan Opportuun voor u betekenen als het gaat om de energienota

Natuurlijk wil iedereen zo min mogelijk hoeven te betalen. Feit is echter dat nog steeds heel veel Nederlanders te veel betalen voor hun energiekosten. En velen van hen weten dat niet eens of denken dat het veel moeite kost om over te stappen op een andere leverancier. Dat is gelukkig niet waar. De site van Opportuun laat dat graag aan uw zien. Via de website https://www.opportuun.com/ is het mogelijk om heel simpel te achterhalen of en hoeveel u kunt besparen. U kunt zelf selecteren wat uw voorkeur heeft, zoals:

  • Duurzaamheid
  • Soort contract
  • Aanbieders

Ook kunt u aangeven of u op zoek bent naar een aanbieder voor stroom én gas of alleen stroom of alleen gas. Ontdek zelf deze ontzettend handige website en laat u inspireren. U kunt zomaar 300 euro besparen.

Minder betalen dankzij Opportuun

Nederland is een vrij duur land om in te wonen. Zelfs wanneer u een goedbetaalde baan heeft, kan het zomaar zijn dat u alsnog moeite heeft met rondkomen. Dat heeft onder andere te maken met de hoge vaste lasten die er in ons land gelden. En van vaste lasten, daar zijn er nogal wat van. Neem bijvoorbeeld de kosten voor uw mobiele telefoon. Niemand kan daar tegenwoordig meer zonder, maar dat betekent dus wel een extra kostenpost. En wat dacht u van het betalen van de hypotheek of de huur? Ook dat zijn kosten die doorgaans flink oplopen een grote hap nemen uit uw salaris. Het is logisch dat u elke kans aangrijpt om voordelig uit te zijn, zodat u meer geld overhoudt en mogelijk zelfs kunt gaan sparen. Zo krijgt u meer rust en kunt u meer de tijd nemen om te ontspannen. Er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld te besparen op de energiekosten. Eén daarvan is eigenlijk een heel simpele tip, namelijk het aandoen van een trui op dagen dat het wat kouder is. Er zijn mensen die ook in de wintermaanden het liefst binnen een shirt aan hebben. Dat kan natuurlijk, maar dat betekent vaak wel dat de thermostaat behoorlijk hoog moet staan om dit voor elkaar te krijgen. Het is een stuk milieuvriendelijker én goedkoper voor de portemonnee om gewoon een warme trui aan te doen. Dat scheelt toch al snel 2 tot 3 graden. Op jaarbasis kunt u zo honderden euro’s uitsparen, wat u vast al aantrekkelijk in de oren klinkt. Mocht u dit al doen, dan is het ook te overwegen om over te stappen naar een andere energieleverancier. Maar waar vindt u nu een leverancier die goedkoper is en waar de voorwaarden voor elkaar zijn? Daarvoor gaat u naar de site van Opportuun. Opportuun laat zien dat vergelijken echt geen dagtaak hoeft te zijn en veel energie hoeft te kosten. Het enige wat u hoeft te doen is simpelweg gebruikmaken van de gegevens die Opportuun voor u beschikbaar stelt.

Duurzame energieleverancier uw voorkeur?

Opportuun maakt het mogelijk om in één oogopslag gelijk te zien waar u het meest voordelig uit bent. Stelt u zich eens voor dat u, net als zoveel andere Nederlanders, grote waarde hecht aan duurzaam verkregen energie. In dat geval kunt u bij Opportuun selecteren dat u uitsluitend op zoek bent naar duurzame energieleveranciers. U kunt gebruikmaken van de standaard gegevens die er al zijn om te zien welke aanbieder het goedkoopst is, maar nauwkeuriger is het om op de site van Opportuun uw eigen gegevens in te vullen. Hierbij kunt u denken aan het invullen van de stroomgegevens en gasgegevens. Wat is het verbruik in kWh en in m3? Het systeem van Opportuun rekent vervolgens gelijk uit waar u het beste energie af kunt nemen.

Comments are closed