Een boiler voor de keuken kopen

Mijn vrouw en ik hebben een klein huisje in Drenthe gekocht en hebben dit gedaan als investering. Wij wonen in de buurt van Amsterdam, maar zijn de afgelopen jaren regelmatig naar deze regio gegaan voor een korte vakantie. Wij zagen een klein huisje te koop in een mooie omgeving en besloten het huisje te kopen voor onszelf, maar ook om te verhuren. Het huisje ziet er erg leuk uit, maar er waren enkele problemen. Wij merkten dat het erg lang duurde voordat er warm water was, daarom besloten wij om een boiler voor de keuken te kopen. Bij het bedrijf boilergarant konden wij een kleine boiler kopen en die hebben wij in een keukenkastje geplaatst. Mijn vrouw en ik hebben allebei een drukke baan en het leven in Amsterdam kan soms ook stressvol zijn. Om uit te rusten gingen wij regelmatig naar Drenthe en konden vaak in een huisje van een kennis verblijven. Deze kennis verhuurt het huisje en verdient op die manier extra bij. De laatste keer dat wij daar waren, zagen wij een klein huisje te koop en wij besloten om dit huisje te kopen. Wij wilden ook graag het huisje verhuren en zo nu en dan in het huisje verblijven. Bij de koop merkten wij, dat het erg lang duurde voordat er beneden warm water was, daarom besloten wij om een boiler in de keuken te plaatsen. Wij hadden ook andere opties onderzocht, maar die zouden veel duurder uitkomen. Er staat een boiler boven op zolder, maar het duurt erg lang voordat het warme water beneden is. Door een boiler in de keuken te plaatsen, kan er ook direct kokend water getapt worden en dit vonden wij een zeer groot voordeel. Met het kokend water kan je in een paar seconden een kopje thee maken, of het water gebruiken om mee te koken.

Een kleine boiler voor de keuken gekocht

Wij besloten om op zoek te gaan naar bedrijven die boilers verkopen en kwamen al snel de website van boilergarant tegen. Dit bedrijf verkoopt ook een boiler voor de keuken in verschillende soorten en maten en wij besloten om advies aan dit bedrijf te vragen. Gezien onze situatie was een boiler onder de kraan het beste en hadden wij geen grote boiler nodig. Wij konden bij dit bedrijf de boiler voor de keuken voordelig kopen en konden de boiler ook direct laten installeren. Via dit bedrijf maakten wij een afspraak met een vakman en die kon al snel langskomen.

Snel warm water in de keuken

Een boiler in de keuken plaatsen was een goed idee, want wij hebben nu zeer snel warm water. Wij vinden zelf de mogelijkheid om direct kokend water te schenken erg handig en merken dat onze gasten dit ook fijn vinden. De boiler werkt erg goed en neemt weinig ruimte in beslag. Wij zijn erg blij met onze aankoop bij boilergarant en vinden dit bedrijf een goede keuze.

  • Dit bedrijf heeft veel verschillende boilers te koop
  • Wij werden goed geholpen door een medewerker
  • Wij konden voordelig een boiler voor de keuken kopen
  • Het was ook mogelijk om de boiler te laten plaatsen

Comments are closed