Een geweldige camping met prive sanitair

Al jaren geleden hebben wij ontdekt hoe leuk het kan zijn om een vakantie in eigen land te vieren. In het begin gingen we regelmatig weekendjes weg waarbij we dan in hotels sliepen. Maar dit kost je soms klauwen met geld en dat hadden we er uiteindelijk eigenlijk niet meer voor over. Het is heerlijk om er even tussen uit te zijn, maar daar moet niet tegenover staan dat je je daarna een heleboel zorgen moet maken om je geld. We zijn ons toen eens gaan verdiepen in kamperen. In eerste instantie dachten we dat dat niets voor ons zou zijn, maar toen we de camping met prive sanitair ontdekten, wisten we meteen dat dit de juiste keuze voor ons was.

  • Douche
  • Wasbak
  • Toilet

Bij Camping De Rammelbeek krijg je niet alleen een fijne plek waar je je tent kunt neerzetten, maar ook krijg je er je eigen sanitair bij. Ze gaan zelfs zo ver dat je de sleutel krijgt van het hok zodat je alles af kunt sluiten. Je kunt je spullen dus zonder enige zorgen achter laten en niemand kan erbij! Deze camping met prive sanitair weet precies hoe ze dit soort zaken moeten regelen. En dat is niet eens het enige waarom je echt voor deze camping met prive sanitair moet kiezen.

Kies voor de camping met prive sanitair

Op deze camping met prive sanitair krijg je niet alleen je eigen douche, wasbak en toilet, waar wij ook heel erg tevreden over zijn is dat de camping in verschillende zones is verdeeld. Wij zijn inmiddels wat ouder en we komen echt voor ons rust naar de camping toe. Dan zit je er toch niet echt op te wachten om vroeg in de ochtend wakker gemaakt te worden door een stel schreeuwende kinderen. Die verblijven dan ook op een ander gedeelte op de camping. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je heerlijk tot rust kunt komen. En dat krijgt de camping met prive sanitair niet alleen voor elkaar met de verschillende zones, maar ook door de ligging. De camping met prive sanitair heeft de ideale bestemming voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten in de natuur. Naast een mooi beekje vind je ook veel bossen in de omgeving. Je kunt je hier dus niet alleen op uiteenlopende manieren vermaken, maar het is er ook nog eens heel erg mooi.

Boeken voor een klein prijsje

Camping De Rammelbeek is nog redelijk nieuw en heeft daarom een hele fijne introductieprijs. Voor slechts € 10,- per plek per nacht kun je hier al genieten van de mooie natuur en de vele extra’s die ze op deze camping met prive sanitair bieden. Denk bijvoorbeeld aan een binnenzwembad en een indoor speeltuin voor de kinderen voor de minder mooie dagen. Aan het beekje kunnen ook allerlei avonturen beleefd worden en dan is er altijd nog het animatieteam dat altijd weer zijn best doet om iedereen het zo goed mogelijk naar zijn of haar zin te maken. Dit is echt een camping met prive sanitair waar iedereen zich thuis kan voelen en dat doen wij dan ook zeker. We mogen er dan pas een keer geweest zijn, we hebben zo’n gevoel dat dit zeker niet de enige keer zal zijn! Sterker nog: we hebben onze volgende vakantie op deze camping al geboekt en we kijken er ontzettend naar uit om er weer naartoe te gaan. Wil jij hier ook graag jouw vakantie doorbrengen? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website https://rammelbeek.nl/ en hier meteen je boeking te plaatsen.

Comments are closed