Een huis kopen zonder eigen geld? Dat kan!

Lex Wonen | Huis kopen zonder eigen geld

Klopt uw uitgebracht bod op een koophuis wel? Kunt u eigenlijk zonder spaargeld op de bank wel een huis kopen? En om welke hypotheek en verstrekker gaat het dan eigenlijk? Dit zijn zaken waar u in uw dagelijkse leven niet mee te maken krijgt. Daarom zoekt u wellicht een adviseur. Kijk dan eens op lexwonen.nl want wij denken erg graag met u mee. We kennen alle moderne regels en zullen u moeiteloos kunnen adviseren over onder andere het huis kopen zonder eigen geld. Men staat er namelijk doorgaans niet bij stil dat dit zeker een mogelijkheid is. Maar daar zijn natuurlijk heel wat voorwaarden en risico’s aan verbonden en het is dus belangrijk om uit te zoeken of dit ook voor u geldt. U kunt een huis kopen zonder eigen geld als u geen schulden hebt. Hebt u bijvoorbeeld uw studieschuld afbetaald en staat u niet in het rood? Hebt u ook geen schuld bij uw mobiele telefoon provider? En hebt u een kloppend taxatierapport laten opstellen zodat u een geldig bod kunt uitbrengen op een woning waar u zeer graag zou willen gaan wonen? Dan komt het huis kopen zonder eigen geld een stuk dichterbij. Er zijn allerlei soorten hypotheken waarvan de een beter bij u past dan de ander. Mocht u beiden een prima inkomen hebben dan is dat al een uitstekende voorwaarde voor het huis kopen zonder eigen geld. Want u kunt dan een familiehypotheek afsluiten!

We helpen u bij het huis kopen zonder eigen geld

Als u een huis wilt kopen zonder eigen geld dan is het verstandig om een hypotheekadviseur in de arm te nemen die dit voor u kan uitrekenen. Kiest u voor ons? Dan hebben we natuurlijk wel een aantal gegevens van u nodig zoals:

  • Uw contact- en adresgegevens,
  • Een werkgeversverklaring en uw loonstrook. Werkt u ergens tijdelijk? Stuur dan een arbeidsovereenkomst mee,
  • Of bereken direct via onze rekenhulp op de website wat het maximale bedrag is dat een verstrekker voor u wil voorschieten.

Een huis kopen zonder eigen geld is vanaf nu een geldige optie. Huren loont zeker op de langere termijn niet. Het kan een prima oplossing zijn als u een laag inkomen hebt met een werkloze partner en/of torenhoge schulden hebt. Maar uiteindelijk wilt u toch een huisje voor uzelf kunnen bewonen. Dan komt een huis kopen zonder eigen geld toch nog om de hoek kijken en daar helpen wij u erg graag mee. Ook al is ons kantoor in Elst, Utrecht, we garanderen een landelijke dekking. En dat kan ook eenvoudig omdat communicatie tegenwoordig grotendeels digitaal verloopt. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in de regelgeving? Volg dan onze blogposts!

Wilt u vandaag nog contact met ons? Bel dan tijdens kantooruren

Bel, stuur een e-mail, vul het contactformulier in, het zijn allemaal mogelijkheden zodat u snel een huis kopen kunt zonder eigen geld. U kunt online ook direct een voorberekening maken. Dat is erg handig als u wilt weten hoe hoog de maximale hypotheek is die u kunt afsluiten. Daar bent u vast en zeker erg benieuwd naar en daarom kunt u het door ons laten uitrekenen. We adviseren u daarnaast over het type hypotheek dat er het beste op aansluit. Er zijn aldus vele risico’s verbonden aan het huis kopen zonder eigen geld maar ook in de voorberekening kan er van alles fout gaan zodat u in de eerste plaats niet eens nadenkt over het kopen van een huis. Laat het daarom maar door ons uitrekenen zodat we u van gepast advies kunnen voorzien! Lees meer…

Comments are closed