Een kop en schotel bedrukken met bedrijfsgegevens

Als restauranthouder is het dagelijks zien sneuvelen van koppen en glazen op de werkvloer wellicht een doorn in het oog. Deze vorm van grijze derving snijdt in uw onkosten. Mocht u daarom goedkoop serviesgoed willen bestellen dat tevens bedrukt is met uw restaurantnaam of het logo van deze eetgelegenheid, dan moet u eventjes op barista-hotelware.com kijken. Niet alleen verkopen we diverse objecten voor horecagelegenheden, ook, zoals de naam van de website al aangeeft, kunnen we de inventarisatie van hotels uitbreiden met onze producten. Een kop en schotel bedrukken behoort tot onze dagelijks bezigheden. Bij het kop en schotel bedrukken zullen we uiteraard zowel de schotel als de kop voorzien van transfers. Dit zijn stickers die handmatig worden losgeweekt van het stickervel en handmatig op de kopjes en schoteltjes worden aangebracht. Het gaat om een precisiewerkje waar we enkel de beste van de beste vaklui voor hebben aangenomen. Dat betekent dat elk object uniek is, want dankzij de kleine variaties creëert u een uniek en huiselijk gevoel, ook al runt u een gigantisch hotel. U wilt natuurlijk niet zelf een kop en schotel bedrukken want daar hebt u de mogelijkheden, tijd en geld niet voor. Dat is werk dat u uitbesteed aan een bedrijf zoals de onze zodat u er na het bestellen geen omkijken meer naar hebt. Maar u wilt wel de kop en schotel bedrukken tegen een prijs die valt binnen uw budget. Aangezien het meestal gaat om inkoopsprijzen bent u al een stukje goedkoper uit. En u bestelt in bulk dus we geven u tevens korting op dergelijke grote bestellingen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan even contact met ons op en vergeet niet om de website alvast te bookmarken, dan kunt u ons niet meer kwijtraken.

Snel zullen we uw kop en schotel bedrukken

Een kop en schotel bedrukken we nadat u akkoord bent gegaan met de offerte. Daarom is het eerst verstandig om uw ideeën op papier te zetten. Vergadert u er over met uw marketingteam? Bedenk dan samen een slagzin of een logo dat we vervolgens op de kop en schotel bedrukken.

  • Ook is het verstandig om op onze site alvast een paar keuzes te maken. Want welke producten wilt u graag kopen? Zo kunt u een keur aan verschillende kopjes en schotels bestellen en daarnaast bieden we ook mokken en diverse glaswerk aan. Allen overigens te bedrukken.
  • Vul ook uw contact- en adresgegevens in zodat we u na uw aanvraag spoedig kunnen bereiken.
  • En natuurlijk kunt u aangeven wat u op de kop en schotel wilt bedrukken. Uploadt dan ook direct een afbeelding van het logo mee en geef aan in welke kleuren u het op de producten wilt laten zetten. In het geval van het kop en schotel bedrukken is er een maximum van maar liefst 4 kleuren.

Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen zal het niet langer dan 48 uur duren voordat u een offerte terugkrijgt. Pas als u daar akkoord mee gaat gaan we aan het werk. Omdat het om handwerk gaat, zal het wel eventjes duren, maar nooit langer dan 2 weken.

We bezorgen in heel Nederland

Voor directe vragen over het kop en schotel bedrukken kunt u natuurlijk tijdens kantooruren telefonisch bij ons in Hengelo terecht. Ook via de mail staan we voor uw klaar. Lees eens onze blogposts door. U leert er veel over de diverse designs zodat u weet wat op dit moment in de mode is, en welke producten als oubollig of uit de tijd worden ervaren. Dat helpt bij het maken van de juiste keuze!

Comments are closed