Een website bovenaan en hoger in Google plaatsen

Bovenaan en hoger in Google komen? Ontdek onze aanpak in 3 minuten

Hebt u een website? En wilt u er graag iets meer uit halen? Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijf digitaliseren en een webwinkel inbouwen om uw producten en diensten aan te bieden? Dan is het belangrijk dat uw website vindbaar is. U moet uw site onder de aandacht van uw klanten brengen en uw site moet bovenaan en hoger in Google terechtkomen. U kunt via traditionele wegen de site onder de aandacht van klanten en bezoekers brengen:

  • Vermeldt de sitenaam op relatieproducten,
  • Noem het in spotjes op de radio en de televisie en druk het af in advertenties,
  • En zet de titel ook op uw bedrijfskaartjes.

Maar dat is niet genoeg. Natuurlijk zult u uw huidige bezoekers en partners op uw site wijzen, maar men zal u via het internet nog steeds lastig kunnen vinden, tenzij ze de naam al kennen. Het ligt voor de hand om via een zoekmachine te zoeken. En in Nederland heeft Google daarbinnen een monopoliepositie. U wilt dus bovenaan en hoger in Google terechtkomen als men naar u zoekt. Als u dit gratis wilt doen, dan kunt u teamnijhuis.com vragen om seo teksten te schrijven en andere vormen van seo linkbuilding toe te passen. Uiteraard betaalt u wel voor onze diensten, maar u hoeft Google niet zelf te betalen om bovenaan en hoger in Google te staan. Wilt u er echter alles uit halen wat mogelijk is? Dan is Google Adwords het antwoord. U plaatst op basis van relevante zoektermen interessante en in het oog springende reclameboodschappen, aangevuld met een extensie die als gesponsorde reclameboodschap bovenaan en hoger in Google komen te staan.

Bovenaan en hoger in Google terechtkomen

Sla twee vliegen in een klap en sta bovenaan en hoger in Google dankzij Team Nijhuis en onze professionals die u alles kunnen vertellen over zowel seo en sea. Natuurlijk is het plaatsen van uw site, bovenaan en hoger in Google, niet ons enige werk. Ook nadat men uw site heeft bezocht en misschien zelfs een bestelling heeft gemaakt, wilt u klantgericht werken. U wilt hen vasthouden en ervoor zorgen dat ze vaak bij u terugkomen. Biedt daarom extra diensten en services aan, bijvoorbeeld in de vorm van e-mail marketing. Zo is het geen slecht idee om zo nu en dan nieuwsbrieven te versturen met daarin nieuws over uw bedrijf en de actuele aanbiedingen. Ook inbound marketing kan naast het bovenaan en hoger in Google terechtkomen, een uitstekende vorm van reclame maken zijn. Daarbij gaat het niet zozeer om het pushen van mensen, maar het aantrekken van mensen. Omdat uw site nu eindelijk bovenaan en hoger in Google staat bij een zo groot mogelijke verzameling aan sleutelwoorden, of zoektermen, hebt u er alles aan gedaan om klanten aan te trekken via deze beroemde zoekmachine. Wist u dat meer dan 90 procent van alle burgers deze zoekmachine als startpagina gebruiken? En het percentage dat deze zoekmachine gebruiken om informatie mee te zoeken ligt nog hoger.

Qua internetmarketing kunnen we erg veel voor u betekenen

Op allerlei manieren bieden we u hulp. Lukt het u bijvoorbeeld niet om Google Adwords te gebruiken? Of vindt u het erg moeilijk om een goede seo tekst te schrijven? We helpen u graag op weg en maken daarbij gebruik van onze review analyse van uw huidige site. De slechtere punten komen al snel aan bod en we stellen graag een plan van aanpak op om daaraan te werken. We worden graag uw partner dus vraag ons gerust het hemd van het lijf. Lees meer..

Comments are closed