Een wenkbrauwcorrectie is al binnen 1 dag uitgevoerd

Bij Time 4 PMU kunt u terecht als u een wenkbrauwcorrectie wenst. Sommige mensen hebben er nogal veel haar, anderen juist erg weinig. Ook de dikte van het haar kan een belangrijke rol spelen in het maken van de keuze om een wenkbrauwcorrectie uit te laten voeren door een professional. En wat te denken van de mensen met een zogenaamde “unibrow”? Dat is geen gezicht en die bent u dan ook liever kwijt dan rijker. Afijn, als u een wenkbrauwcorrectie wilt laten uitvoeren dan noemt men dat een cosmetische ingreep. Het is weer eens iets anders dan handmatig epileren want dat is een klusje die u maandelijks zo niet wekelijks moet doen. Na een wenkbrauwcorrectie zit u tijden goed en hebt u twee prachtige wenkbrauwen waar u trots op mag zijn. Wij van permanente-make-up-rotterdam.nl bieden u twee verschillende technieken aan. Want een wenkbrauwsuspensie werkt bij de een beter dan de ander terwijl we voor anderen de zogenaamde wenkbrauwlift in petto hebben. Waar het in ieder geval op neer zal komen is dat we permanente make-up gaan aanbrengen. Bij permanent moet u niet direct denken aan de rest van uw leven, zoals dat bij een tatoeage wel het geval is. Maar toch zeker aan flink wat maanden zo niet jaren. Wel is het verstandig om deze zogenaamde wenkbrauwcorrectie na verloop van tijd te herhalen zodat u verzekerd blijft van een optimaal resultaat. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren maar wilt u toch graag nog wat meer leren over deze technieken? Kijk dan eens op onze website en schroom tevens niet om contact met ons op te nemen.

Welke wenkbrauwcorrectie past het beste bij u?

U hebt aldus nog heel wat keuzes te maken. Gelukkig hoeft u dat allemaal niet alleen te doen want ons professionele team staat u graag te woord. Kom eens op de bonnefooi langs in Rotterdam voor een vrijblijvend adviesgesprek. Misschien denkt u dat een wenkbrauwcorrectie nodig is, maar valt dat in de praktijk erg mee! Ook kunt u naast de wenkbrauwcorrectie bij ons terecht voor allerlei andere zaken zoals eyeliner en lipliner permanent aanbrengen. En wat te denken van haartechniek en schaduwtechniek? In onze salon kunnen we het allemaal samen met u doornemen. Houdt u er welrekening mee dat een wenkbrauwcorrectie doorgaans niet door uw zorgverzekering vergoed wordt? Toch zult u bij ons nooit een dief van de eigen portemonnee zijn. Wat zijn de gevolgen van de wenkbrauwcorrectie?

  • Het positief effect dat het heeft op uw uiterlijk, uw voorkomen en zo ook uw zelfvertrouwen is ongekend.
  • Het scheelt aanzienlijk wat tijd in de badkamer want u hoeft veel minder make-up aan te brengen dan u gewend bent.
  • En het is een relatief goedkope ingreep die tamelijk pijnloos verloopt.

Kortom: er zijn zeker op de langere termijn enkel voordelen aanwijsbaar. En het prettige is natuurlijk ook dat u heel wat make-up links kunt laten liggen. Uiteindelijk is het dagelijks aanbrengen van die goedjes niet bepaalt duurzaam voor uzelf en ook niet voor het milieu.

Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij dit graag

Zijn er dan ook bijwerkingen? Een vraag die we uiteraard regelmatig te horen krijgen. Zoals bij vrijwel iedere medische of cosmetische ingreep zijn er ook lichte bijwerkingen van de wenkbrauwcorrectie. Zo kunt u kort na de behandeling last krijgen van opgezwollen oogleden en wenkbrauwen. Ze kunnen pijn gaan doen, een irriterend gevoel en daarnaast lichtelijk gaan bloeden. Gelukkig gaan al deze klachten na twee tot zes weken voorbij en zult u optimaal kunnen profiteren van uw prachtige permanente make-up!

Comments are closed