Ga eens een bedrijfspand plaatsen op Funda

Bedrijfsonroerend goed vinden, bedrijfspand winkelpand en kantoor te Huur Koop | De Bedrijfsmakelaar.nl

Denkt u er over om een bedrijfspand te plaatsen op Funda? Neem dan contact op met debedrijfsmakelaar.nl. We bieden u twee verschillende abonnementen aan waarmee u snel uw vastgoed kunt verkopen via deze uitzonderlijk goede website. Misschien wel de meest gebruikte website om vastgoed mee te zoeken. Dankzij ons bedrijf hoeft u zich niet langer bezig te houden met het bedrijfspand plaatsen op Funda. Dat werk nemen we geheel uit uw handen. We brengen u in contact met een keur aan potentiële opkopers. Het kan gaan om een bedrijf dat zich in het pand wil vestigen, een vastgoedmakelaar of misschien zelfs een particulier die het pand voor geheel andere doeleinden wil gaan gebruiken. Dankzij ons brede netwerk en de eenvoud waarmee men binnen onze website panden kan opzoeken, zijn ook wij een belangrijke speler in de vastgoedwereld geworden. Toch bemiddelen we niet zelf en moet u ons niet beschouwen als een makelaar. U kunt de Bedrijfsmakelaar eerder beschouwen als een zoekmachine dat mensen met elkaar in contact brengt. Laat door ons uw bedrijfspand plaatsen op Funda zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken tijdens de transitie naar een ander pand. Dat zal immers de reden zijn dat u uw bedrijfspand wilt plaatsen op Funda. Wilt u trouwens veel liever een taxatie aanvragen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We garanderen een landelijke dekking dus er zal ook bij u in de buurt een taxateur zijn die vast en zeker gratis uw pand op waarde wil schatten zodat u het bedrijfspand kunt plaatsen op Funda.

Een bedrijfspand plaatsen op Funda? Het is goedkoper dan u denkt

U kunt een abonnement nemen op onze leadgenerator. Dan betaalt u slechts 30 euro per maand terwijl u wekelijks een e-mail van ons krijgt. Wilt u liever direct overgaan tot het plaatsen van panden op deze handige Nederlandse website dat geheel in het teken staat van onroerend goed? Maak dan de keuze tussen het business abonnement en het professional abonnement. De verschillen leggen we hieronder even kort uit:

  • Het ene abonnement kost u 65 euro per maand, het andere abonnement 110 euro per maand.
  • Bij het business abonnement kunt u maximaal 15 bedrijfspanden plaatsen, bij het professional abonnement is dat een onbeperkt aantal.
  • Het professional abonnement wordt uitgebreid met de mogelijkheden om video’s te plaatsen, om aanvragen van vastgoedpartijen te ontvangen die willen verkopen of verhuren en om direct een taxatie op te vragen.

Op onze site kunt u de abonnementen eenvoudig naast elkaar neerleggen. Uiteraard kunt u ook voor 95 euro een bedrijfspand plaatsen op Funda, of beter gezegd: laten plaatsen. Voor een eenmalige post is dat prima te overwegen, maar als vastgoedmakelaar bent u in dat geval wel een dief van de portemonnee. Het zoeken naar panden binnen onze site en vanzelfsprekend ook binnen Funda is wel geheel gratis en kan te allen tijde worden uitgevoerd.

U betaalt aan ons een vaststaand tarief waar we niet van afwijken

Een bedrijfspand plaatsen op Funda is voor ons een peulenschil, zeker als we de juiste informatie, taxatie en foto’s krijgen aangeleverd. Laat de rest dan maar aan ons over. We zijn helaas niet telefonist bereikbaar maar natuurlijk wel per e-mail en online contactformulier. Of stuur gerust een brief naar ons kantoor in Hengelo. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Twitter. Natuurlijk kunt u ons tevens toevoegen op Linked in en kunt u zich abonneren op onze kosteloze nieuwsbrief door uw e-mailadres achter te laten. Ten slotte kan het geen kwaad om de site te bookmarken zodat u ons blog kunt blijven volgen. Lees meer..

Comments are closed