Hebben jullie een bhv oproepsysteem nodig?

Iedere organisatie zou over een goed bhv oproepsysteem moeten beschikken. Het is immers niet voldoende dat er bhv’ers aanwezig zijn, je moet ze ook duidelijk kunnen maken dat er een noodsituatie is en dat hun hulp gewenst is. Het is altijd de vraag hoe je dat nu aan moet pakken, wat voor bhv oproepsysteem je hier het beste voor in kunt zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar organisaties die het systeem van multibel gebruikt hebben, willen niet meer anders. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens na te gaan of dit ook voor jullie organisatie een goede oplossing is.

Bhv oproepsysteem van multibel

Wat is er nu zo bijzonder aan dat bhv oproepsysteem van multibel? Belangrijk om te weten is dat dit een cloud oplossing is. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van hardware, alles verloopt eigenlijk via hun speciale app. Binnen deze applicatie heb je heel veel verschillende mogelijkheden en dat is wat het zo populair maakt. Voorbeelden van de mogelijkheden zijn:

  • verschillende manieren om mensen op te roepen
  • zelf aangeven of je als bhv’er aanwezig bent of niet
  • real time volgen wie naar de noodsituatie gaat
  • koppeling met bestaande alarmsystemen mogelijk

We zullen wat verder op deze punten in gaan. Dit bhv oproepsysteem biedt verschillende manieren om bedrijfshulpverleners te waarschuwen. Er kan bijvoorbeeld een melding in de app gedaan worden, maar er kan ook een spraakoproep naar de telefoon verzonden worden of een e-mail verstuurd worden. Dit kan dus naar wens aangepast worden! Wat ook prettig is, is dat iedere bedrijfshulpverlener zelf in dit bhv oproepsysteem aan kan geven of hij of zij op een bepaalde dag ook aanwezig is of niet. Dit heeft voor hen als voordeel dat ze geen oproepen krijgen op hun vrije dag en voor de werkgever heeft het als voordeel dat er altijd inzicht is in het aantal bedrijfshulpverleners dat beschikbaar is.

Gratis of betaald

Is er een noodsituatie en wordt er een oproep via het bhv oproepsysteem gedaan, dan kan iedere bhv’er aangeven of hij of zij in staat is om de oproep af te komen. Doordat er meteen vermeld wordt om wat voor noodsituatie het gaat, kan er ook heel efficiënt gehandeld worden. Dat is belangrijk, want iedere seconde telt in zulke situaties. Wat ook erg prettig is, is dat er koppelingen gemaakt kunnen worden met alarmsystemen die jouw organisatie al heeft. Zo kun je het bhv oproepsysteem bijvoorbeeld koppelen aan je brandalarm, zodat je hier geen nieuwe systemen voor aan hoeft te schaffen. multibel biedt daarnaast verschillende pakketten voor verschillende organisaties. Er is een gratis versie van de app die al heel veel mogelijkheden biedt. Maar wil je het helemaal uitgebreid toe kunnen passen, dan kun je voor de betaalde versie kiezen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens op hun website of neem contact met hen op. Zij vertellen graag wat zij voor jouw specifieke organisatie kunnen beteken. Wat in ieder geval zeker is, is dat het bhv oproepsysteem van multibel eigenlijk voor ieder soort organisatie geschikt is, van zorginstelling tot industrie en van kantoor tot hotel!

Lees meer…

Comments are closed