Is ooglaseren duur?

Je zit er al een poosje aan te denken: Ooglaseren. Dit is voor de meeste mensen best wel een grote stap, en niet alleen omdat het best een enge procedure is. Veel mensen blijven het ook uitstellen omdat ze denken dat het hartstikke duur is. Wat dat betreft kunnen we je meteen geruststellen, want bij Clinic Select (via laatjeogenlaseren.nl) valt dat echt reuze mee. Daar kun je namelijk al ooglaseren vanaf €850, en indien gewenst dit bedrag zelfs in termijnen aflossen. Dat is echt een schijntje als je het vergelijkt met vele andere aanbieders waar je je ogen kunt laseren, en niet voor niets is het een hele populaire praktijk voor deze behandeling. Ze zijn namelijk niet alleen een van de goedkoopste aanbieders, maar hebben ook nog eens meer dan 20 jaar ervaring met ooglaseren. Met maar liefst 40.000 uitgevoerde behandelingen weet je zeker dat je bij een specialist terecht komt met zeer ruime ervaring, voor wie zo’n behandeling een piece of cake is. En dat voelt toch net even wat prettiger als je daar in de behandelstoel ligt met je ogen wijd open, niet?

Zijn mijn ogen geschikt voor ooglaseren?

Voordat je beslist of je de behandeling gaat laten uitvoeren moet je eerst controleren of jouw ogen überhaupt geschikt zijn om te laten laseren. Dit kun je doen op de website van Clinic Select. Klik op het kopje ‘ben ik geschikt?’ en beantwoord de vragen over het ooglaseren die op deze pagina verschijnen. Allereerst dien je natuurlijk je sterkte in te vullen, want dat is de basis van elke ooglaser behandeling. Daarna vul je een eventuele cilinder in en krijg je wat vragen over overige, lichamelijke aandoeningen die je wellicht onder de leden hebt. Heb je bijvoorbeeld hartklachten? Dan is het wel belangrijk dat de specialist dat weet! Als laatste vul je je leeftijd in, en Clinic Select laat je weten of jouw ogen geschikt zijn om te laten ooglaseren. Als dat het geval is kun je als je dat wilt meteen een afspraak voor een intakegesprek maken. Tijdens dit gesprek krijg je nog wat meer informatie over de behandeling dan wat je op hun website vindt, en worden je ogen even goed door de specialist bekeken. Na dit gesprek kun je beslissen of je de ooglaser-behandeling daadwerkelijk door Clinic Select wilt laten uitvoeren.

Ervaringen met ooglaseren

Dat je bij Clinic Select te maken hebt met een zeer professionele kliniek moge duidelijk zijn, maar misschien vind je het ook fijn om wat ervaringen met ooglaseren te lezen. Op hun website staan daarom een aantal testimonals van mensen die de behandeling reeds bij hen hebben ondergaan. Wat je leest is onder andere het volgende:

  • “De behandeling was voorbij voor ik er erg in had”
  • “Van -6,5 aan beide ogen naar goed zicht binnen één dag”
  • “Uiterst tevreden over de persoonlijke aanpak”

Bij Clinic Select gaan ze duidelijk op zeer professionele wijze te werk. Als jij dus ook ooglaseren overweegt doe je er goed aan bij hen aan te kloppen voor de behandeling. Niet alleen bieden ze je een prettige ervaring, maar dat ook nog eens voor een hele aantrekkelijke prijs. Wat wil je nog meer?

https://www.laatjeogenlaseren.nl/

Comments are closed