Kartonnen dozen

Kartonnen dozenKartonnen dozen zijn onmisbaar op het moment dat jij een webwinkel hebt. Je zult immers op de een of andere manier de artikelen die mensen bij jou bestellen moeten verpakken om ze te kunnen versturen. Het is belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt, je wilt immers absoluut voorkomen dat jouw producten onderweg beschadigen. Het is voor jouw klanten immers ontzettend vervelend als zij hun bestelling in huis krijgen en er zitten al beschadigingen aan. Het is daarom van belang dat jij voor de juiste soort doos kiest. Kartonnen dozen moeten in de eerste plaats de juiste afmetingen hebben. Je hebt uiteraard niets aan exemplaren die te klein zijn, maar ook aan te grote modellen heb je eigenlijk vrij weinig. Als ze echt veel te groot zijn, dan kunnen de artikelen die jij er in verpakt hebt immers heel veel heen en weer schuiven, wat de kans op het ontstaan van beschadigingen ontzettend vergroot. Nu kun je wel andere verpakkingsmaterialen gebruiken om het schuiven te beperken, zoals opvulmateriaal, maar het is gewoon handiger om meteen een maat te kiezen die gewoon past bij wat verpakt moet worden. Kartonnen dozen moet je dus in de juiste maten op voorraad hebben als jij een webwinkel hebt.

Kartonnen dozen met enkelgolf of dubbelgolf

Een ander punt waar je op moet letten, is de dikte van het materiaal. Kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in zogenaamd enkelgolf en dubbelgolf varianten. Welke voor jou de beste keus is, hangt helemaal af van wat je op dat moment wilt verzenden. De stevigheid van de doos moet passen bij de artikelen die je verpakt. Kartonnen dozen met een enkele golf, zijn bijvoorbeeld prima geschikt voor lichte goederen, die niet breekbaar zijn. Ze kunnen een gewicht aan van maximaal tien kilo. Wil jij iets verpakken wat zwaarder is dan die tien kilogram? Of gaat het om producten die breekbaar zijn en dus extra bescherming nodig hebben? Dan is het verstandiger om te kiezen voor een dubbele golf. Doe je dat niet, dan loop je het risico dat de doos kapot gaat tijdens het tillen en daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten! Als alles op de grond valt, dan kun je er zeker van zijn dat er beschadigingen ontstaan! Kartonnen dozen moeten dus niet alleen de juiste maat hebben, ze moeten ook de juiste dikte van materiaal hebben, zodat ze sterk genoeg zijn voor de lading die jij er in verpakt.

Diverse maten en bedrukking mogelijk

Kartonnen dozen kopen kan op verschillende plekken, maar er zijn maar weinig bedrijven die je zoveel keuzemogelijkheden bieden als VIV. Neem maar eens een kijkje op webshop.viv.nl en je zult versteld staan van het grote aanbod dat ze op dit gebied hebben! Zij hebben een ruime keus in maten en deze zijn ook allemaal verkrijgbaar in zowel enkelgolf als dubbelgolf. Mocht de maat van jouw voorkeur er toch nog niet tussen zitten? Neem dan gewoon contact met hen op, grote kans dat zij het jou alsnog kunnen leveren! Kartonnen dozen laten bedrukken is bij hen ook een mogelijkheid, zo is meteen van de buitenkant al te zien dat een pakketje afkomstig is van jouw bedrijf! Daarnaast kun je bij hen ook nog eens terecht voor diverse andere materialen die je voor het verpakken nodig kunt hebben, zoals:

  • plakband en tape
  • omsnoeringsmateriaal
  • vulmateriaal
  • pakpapier

Wat je dus ook maar nodig hebt om jouw pakketje te verzenden, je kunt het bij hen echt allemaal kopen! Kartonnen dozen, vulmaterialen, tapes en nog veel meer! Neem dus eens een kijkje en bestel bij VIV jouw verpakkingsmaterialen!

Comments are closed