Kies voor de foodgrade transportband van Hardick

Kies voor de foodgrade transportband van HardickHeeft u een foodgrade transportband nodig? Dan kan ik u de foodgrade transportband van hardick van harte aanbevelen.  U kunt bij dit bedrijf uit verschillende transportbanden kiezen. Bekijk deze pagina maar eens hardick.nl/product/ptfe-transportbanden/weefsels-gesloten/foodgrade/”>https://www.hardick.nl/product/ptfe-transportbanden/weefsels-gesloten/foodgrade/. Dan ziet u de ruime keuze die zij aanbieden.

Wat is een foodgrade transportband?

Een foodgrade transportband is een transportband waarop u uw artikelen kunt laten rollen. Op de transportband worden deze artikelen heel eenvoudig van A naar B gebracht. Dankzij een foodgrade transportband kunt u een stuk beter werken. Alle bedrijven die bij hardick zo’n transportband hebben besteld, zijn er ontzettend tevreden over.

Efficiënter werken en dus meer omzet!

Dankzij een foodgrade transportband kunt u een stuk efficiënter werken, waardoor er op een dag ook veel meer kan worden gedaan. En meer werk dat af is, betekent natuurlijk weer meer omzet. Het aanschaffen van een foodgrade transportband is wel even een kleine investering, maar doordat u er meer omzet door kunt generen, betaalt dat zich dubbel en dwars terug.

Waarom kiezen voor een foodgrade transportband van hardick?

Er zijn een aantal goede redenen waarom de klanten van hardick kiezen voor hun foodgrade transportbanden.

Die redenen zijn:

  • De foodgrade transportband is van een goede kwaliteit
  • De foodgrade transportband is van een goed merk
  • De foodgrade transportband gaat lang mee.

Waarom kiezen voor een duurdere, kwalitatief goede band?

Nu denkt u waarschijnlijk, maar is de kwaliteit zo belangrijk? Nou zeker wel! Er zit echt een enorm groot verschil tussen goedkope en duurdere transportbanden. Zo is de dichtheid van de deklaag bij een goedkopere transportband erg slecht. Wanneer u de band door een microscoop bekijkt, zult u zelfs kunnen zien dat er op de band zwakke plekken zitten. In die zwakke plekken kan vuil en vocht komen. Door dit vuil en vocht kan de band gaan schimmelen. En dat is natuurlijk iets wat u niet wilt, al helemaal niet als u voedingsmiddelen over de transportband wilt laten transporteren. Maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers moet u niet willen dat zij met een beschimmelde transportband moeten werken. 

Sneller kans op slijtage

Naast dat een goedkopere transportband sneller kan beschimmelen, slijt zo’n band ook sneller. Het is immers van een goedkopere en slechtere kwaliteit gemaakt. Wanneer u dus graag lang gebruik wilt kunnen maken van een transportband, is het belangrijk om voor een transportband van een goede kwaliteit te kiezen. Die kost in het begin wellicht wel wat meer, maar op het eind zult u er veel meer voordeel uithalen dan dat u krijgt bij een goedkopere transportband. Al met al komt het erop neer dat goedkoop uiteindelijk duurkoop zal zijn.

Ga verstandig met een foodgrade transportband om!

Wanneer u eenmaal een kwalitatief goede foodgrade transportband heeft aangeschaft, is het belangrijk dat u er goed mee omgaat. Hoe uitstekend de kwaliteit ook is, als u er niet goed mee omgaat, kunt u behoorlijk wat schade aan uw machine aanrichten. Laat uw medewerkers dan ook vooral alleen de producten erop transporteren waarvoor de machine gemaakt is. En laat de band ook regelmatig controleren en maak hem na elk gebruik goed schoon. De foodgrade transportbanden van hardick vindt u hier. hardick.nl/product/ptfe-transportbanden/weefsels-gesloten/foodgrade/” target=”_blank” style=”background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(35, 82, 124); outline: 0px;”>hardick.nl/product/ptfe-transportbanden/weefsels-gesloten/foodgrade/

Comments are closed