Muizen bestrijden via een expert of toch zelf?

Kosten muizen bestrijden

Als je opeens een geluid hoort in de muur dat er eerst nooit was, dan kun je wel eens te maken hebben met een muis. Soms zit er een ruimte in de muren waar muizen rond kunnen kruipen. Als dit enkel een toegangsweg is tot hun nest en als dit nest niet in je huis is, dan is het niet heel erg. Maar het wordt wel een probleem als de muizen ook in je huis kunnen komen en het probleem wordt nog veel groter als het niet één muis betreft maar meerdere muizen. Vervolgens moet je dus gaan nadenken hoe je deze muizen gaat bestrijden. Klassiek is natuurlijk het gebruik van de muizenval met een blokje kaas. Deze methode is op tv echter weinig effectief, want Jerry wist altijd aan de tactieken van Tom te ontsnappen in de klassieke tekenfilmserie Tom & Jerry. Maar als je slechts één muis hebt om weg te werken, dan wil een muizenval nog wel eens werken. Daarnaast zijn echte muizen ook niet zo slim als Jerry. Je kunt ook gif gebruiken, maar dat is niet altijd een goed idee. Ten eerste vind je het zelf misschien zielig om de schattige muizen te bestrijden op deze dodelijke manier. Daarnaast kan het zijn dat je zelf ook huisdieren hebt en als deze per ongeluk het gif binnen krijgen, dan kan het wel eens heel naar aflopen. Verder kun je ook zelf per ongeluk het gif inademen en daar wordt je natuurlijk ook niet blij van. Tot slot is deze methode geschikt voor een enkele muis, maar als je te maken hebt met een plaag, dan is het niet een hele efficiënte methode. Het is dan soms ook beter om een expert in te schakelen om te muizen te bestrijden. Vooral als je met een heuse muizenplaag te maken hebt, want een expert weet in dat geval precies wat er moet gebeuren. Verder heb je zelf ook niet altijd tijd en zin om je met muizen bestrijden bezig te houden. Dus in zulke gevallen is het erg prettig als je het kunt overlaten aan de experts. Dit is dubbel en dwars het geval als je een typische afkeer hebt van muizen en bij het zien van het snuitje al luid schreeuwend op een stoel gaat staan met je rokje omhoog. De vraag is dan natuurlijk waar je terecht kunt voor een expert die jou kan helpen bij het muizen bestrijden. Zoek niet verder, want voor een muizenbestrijder kun je terecht op beestjeskwijt.be.

Muizen bestrijden doe je snel en efficiënt met behulp van een ongediertebestrijder

Als je een muis hoort of tegenkomt, dan kun je contact opnemen met de ongediertebestrijder via beestjeskwijt.be. Deze kan je snel uit de brand helpen en ervoor zorgen dat jouw woning snel weer muisvrij is. Eerst zal hij een plan van aanpak opstellen hoe hij de muizen kan bestrijden. Dit is afhankelijk van de aard van het probleem, de locatie van het nest, het soort muis, et cetera. Daarna weet hij je ook te vertellen wat het ongeveer gaat kosten als je de muizen wilt bestrijden.

Beestjeskwijt.be ook voor ander ongedierte

Je kunt ook bij beestjeskwijt.be terecht als je last hebt van andere dieren. Je kunt bijvoorbeeld ook een beroep doen op beestjeskwijt.be als je last hebt van:

  • Ratten
  • Mieren
  • Wespen
  • Zilvervisjes
  • Kakkerlakken

Lees meer…

Comments are closed