Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam laten inrukken

Met onze stichting zijn wij gevestigd in een klein historische pandje in de binnenstad van Amsterdam. Een prachtige locatie waar we al jaren met veel plezier gevestigd zijn, maar een oud pand als dit heeft ook het nadeel dat er veel veroudering in het pijpgestel en in de riolering zit. We hebben dat nog niet zo heel lang geleden zelf ondervonden toen onze riolering een probleem veroorzaakte en we op zoek moesten naar een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam. Vaak heeft een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam wel ervaring met de riolering onder zo’n oud pand, dus op hoop van zegen hebben we het nummer gebeld dat op rioolprobleemkwijt.nl staat aangegeven, waarmee we snel in contact zijn gekomen met een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam dat ons kon helpen met ons probleem.

Het ontstoppingsbedrijf in Amsterdam heeft ons probleem goed verholpen

Wat wel prettig was, is dat de vakman van het ontstoppingsbedrijf in Amsterdam snel ter plaatse kon zijn. Onze riolering bleek het achteraf begeven te hebben en als we op het ontstoppingsbedrijf in Amsterdam hadden moeten wachten, dan had één van ons niet naar huis gekund. Op Rioolprobleem Kwijt hadden we al gelezen over het feit dat men

  • Snel ter plaatse is
  • Dag en nacht beschikbaar is
  • Zowel particulier als zakelijk deze vakmanschap ingehuurd kan worden

Enfin, het hele euvel kon dus direct onderzocht worden. Verholpen helaas nog niet direct, want wat we eigenlijk al dachten bleek ook waar, de rioolpijp was gewoon zodanig verouderd dat hij helemaal is verzakt en ingestort. Er zat helaas niet anders op dan de vloer open te leggen. Dat was wel even een issue, want het is een historisch pand en de tegels in de sanitaire ruimte zijn ook historisch. Deze maken deel uit van het pand als monument. Hier mag niet zomaar in gehakt worden, dus dit was een enorm secuur klusje. Gelukkig, zoals verwacht, had de rioolspecialist van het ontstoppingsbedrijf uit Amsterdam eerder met dit soort werk gehandeld, zelfs bij een bekend museum hier in de stad. Dit klusje maakte hem warm noch koud, hij zou ervoor zorgen dat dit goed zou komen. En dat heeft hij absoluut gedaan. Zeer secuur is er gewerkt om de defecte rioolpijp bloot te leggen en te inspecteren tot hoever de pijp vervangen moest worden. Helaas bleek dit tot aan de buitenmuur te zijn. Of eigenlijk, zelfs helemaal door naar buiten, maar dat was een minder groot probleem voor dit deel van het historisch interieur. Ons pand staat bekend om zijn gave tegels, dus het is echt een wonder dat we die goed hebben kunnen houden met dit probleem en er niets verloren is gegaan. Ons ontstoppingsbedrijf heeft intussen ervoor gezorgd dat de ingezakte pijp kon worden vervangen. Volgens de berichten van onze rioolexpert hebben we geluk gehad dat dit niet veel eerder is gebeurt en dat de vloer niet deels is ingezakt door dit probleem. Uiteindelijk konden we dus opgelucht ademhalen en waren we maar wat blij met de hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam.

En toen kwam de rekening

Dat zat er dik in, want geen ontstoppingsbedrijf in Amsterdam doet het werk voor niets. Gelukkig viel het ons nog reuze mee, al is dit natuurlijk een kostenpost die we niet op onze begroting hadden staan. Maar onderdeel van het hebben van een oud en monumentaal pand als onderkomen is dat je er naar om moet kijken. We zijn maar een stichting, maar ook voor ons geldt een zorgplicht om het monument zo goed mogelijk te behouden. Dat wisten we voor we in dit pand kwamen en uiteindelijk hebben we jaren zonder problemen gezeten, dus geven we dit geld graag uit voor dit vakmanschap.

Comments are closed