Optimale service met een ideaal CRM-systeem

Heeft u een net overzicht nodig voor uw management en wilt u informatie snel en gemakkelijk kunnen vinden? Dan is het overzichtelijk CRM-systeem van teamleader ideaal voor u. Hun software wisselt op een eenvoudige manier data uit met vele apps en tools. Hou overzicht en koppel uw favoriete apps dus met de software van teamleader en profiteer van de voordelen!

Het CRM-systeem

Klantenbinding wordt lastig zonder een duidelijk overzicht van de data van uw klanten. De software van teamleader biedt u een CRM-systeem met dit overzicht. 

teamleader biedt bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • Er is een enkele database voor al uw contacten. U kunt al uw contacten beheren vanuit een enkele database dat gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen. U kunt eenvoudig klantinformatie toevoegen en weer terugvinden. Zo bespaart u tijd op het handmatig werk.
  • Met een enkele klik kunt u uw gespreksgeschiedenis terughalen. U kunt met het CRM-systeem uw gespreksgeschiedenis bewaren om het daarna weer op te pakken waar het eindigde. Dit kan u helpen om vertrouwen op te bouwen met uw klanten en om uw sales een goede boost te geven. Bovendien bespaart het ook nog eens tijd omdat u niet meer veel tijd hoeft te besteden aan het doorspitten van e-mails en documenten
  • Uw meetings, taken en calls kunt u allemaal in een gedeelde kalender zetten. U kunt met het CRM-systeem uw werk eenvoudig in een overzichtelijk agenda plannen voor u en uw collega’s. U zal moeiteloos uren registreren van alles wat u doet en u kunt agenda’s met elkaar delen om inzicht te krijgen in elkaars planning. Dit is makkelijk te doen door het synchroniseren van uw data met Google Calender, Office 365 of iCloud. 

Verder kunt u in uw eigen huisstijl offertes aanmaken en sneller deals sluiten door de offertes online te versturen en goed te laten keuren. Als een potentiële klant dan de offerte bekijkt of accepteert krijgt u een melding. Maximaliseer uw sales door elke verkoopkans die u krijgt perfect op te volgen. Elke deal kunt u met teamleader van het eerste contact tot aan de laatste factuur volgen. Daarnaast kunt u met het CRM-systeem van teamleader actiegerichte statistieken van uw verkoopprestaties vergelijken en zo inzicht krijgen in de winst van uw bedrijf en het bedrag dat nog openstaat in onbetaalde facturen. 

Meer mogelijkheden van teamleader

teamleader biedt naast een handig CRM-systeem ook nog andere voordelige programma’s. Zo is er ook een factuurprogramma waarmee u in een paar kliks een factuur aanmaakt, verstuurt, beheert of een offerte omzet in een factuur. Met het project management tool houdt u elk project probleemloos bij. teamleaders project managementsoftware is ontworpen om grip te houden op elk project zodat u altijd bij bent. Tegelijkertijd garandeert de ingebouwde planning module ook nog een optimale inzet van uw team. Daarnaast is er ook nog een ticketing systeem. Met de ticketing module komt elke vraag van uw klanten in een gecentraliseerde box terecht en krijgt iedereen een geautomatiseerde reactie die hun laat weten dat ze geholpen worden. Dit alles kan ook bijgehouden worden vanuit de teamleader.nl app zodat u altijd uw gegevens bij de hand heeft.

De software van teamleader heeft dus veel te bieden. Met het CRM-systeem, het ticketing-systeem, het factuurprogramma en de app kunt u eenvoudig uw klantendata bijhouden. Hou uw klanten tevreden met een optimale service met teamleader!

Comments are closed