Trainingsruimte Dordrecht

Indien u een trainingsruimte Dordrecht zoekt die niet alleen onderdak maar ook inspiratie biedt, dan zijn ruimtes van Voorstraat 125 in Dordrecht een aanrader. Bij het bezoeken van de website voorstraat125.nl wordt u al gemotiveerd om daar een ruimte te gaan huren en een training te verzorgen. Alle ruimtes hebben een klassieke uitstraling met de comfort en luxe van deze tijd. De trainingsruimte Dordrecht is gemaakt in een patriciërshuis geplaatst in de oude binnenstad van Dordrecht. Het gebouw stamt uit 1730 en deze historie is nog aan de buitenkant en aan de binnenkant te zien. Zo zijn veel schilderingen nog restanten van de originele schilderingen uit de 18e eeuw. Wanneer mensen een training moeten bijwonen, dan wil dit behoorlijk wat energie vragen van deelnemers. Hoewel ze zich hier vrijwillig voor hebben opgegeven, kost het ze toch tijd en moeten ze hier hun werktijd voor inleveren. Mocht de energie bij ze ontbreken, dan zal de betreffende ruimte ze meteen weer energie geven. Alleen al het gebouw zorgt ervoor dat de deelnemers verheugd zijn op de bijeenkomst of training dat ze te wachten staat. De nieuwsgierigheid wordt meteen gewekt en iedereen zit met plezier in een bijzondere trainingsruimte Dordrecht.

Een uitzonderlijke trainingsruimte Dordrecht

Het is duidelijk dat deze trainingsruimte Dordrecht een bijzondere en unieke plek is om een dag door te brengen. Hier is bij de bouw en het verbouwen duidelijk mee rekening gehouden. Naast de plafondschilderingen zijn ook zeldzame behangsels nog te zien die uit dezelfde tijd afkomstig zijn. Wanneer u gebruik maakt van de trainingsruimte Dordrecht, dan komt u in een vertrek dat bestaat uit een voor- en achterkamer en een subruimte die gebruikt kan worden als lunchruimte inclusief een keuken. Deze plekken kunnen verhuurd worden voor de volgende gelegenheden:

  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Presentaties
  • Evenementen
  • Exclusieve diners

Maak gerust een afspraak met Voorstraat 125 om de vertrekken eerst te bezichtigen. Indien gewenst wordt de inrichting van de tafels en stoelen geheel aangepast. Mocht het voor uw gelegenheid beter zijn een andere opstelling neer te zetten, dan kan hiervoor in overleg gezorgd worden. Op deze manier voelt u zich niet alleen door de uitstraling en inrichting op uw gemak in de trainingsruimte Dordrecht, maar ook door de service die geboden wordt. Alles is met ons bespreekbaar. Het is ook mogelijk de maaltijden en hapjes te laten regelen voor de betreffende dag. Op deze manier kunt u zich voor de volle honderd procent richten op het voorbereiden van de training, vergadering of presentatie.

Verzorging naar uw wens

Reken maar dat als u de trainingsruimte Dordrecht met eigen ogen heeft gezien, dat u hier al snel een dag of dagdeel wilt verblijven. Om dit voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden zij voor u onbeperkt gebruik van water, koffie, thee en een gratis beveiligd Wifi netwerk. Het huren van de trainingsruimte Dordrecht komt met allerlei gemakken die u ook in andere minder sfeervolle ruimtes kunt krijgen. Denk daarbij aan geluidsinstallatie, beeldscherm en flipovers. Alle materialen die nodig zijn voor een vergadering of training zijn hier ook verkrijgbaar. U kunt de ruimte afhuren voor:

  • 1 Dagdeel van 8.30 uur tot 12.30 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • 2 Dagdelen van 8.30 uur tot 17.00 uur
  • 3 Dagdelen van 8.30 uur tot 22.00 uur
  • Avond van 18.30 uur tot 22.00 uur

Prijzen hangen af van het aantal dagdelen dat u afhuurt en is exclusief de lunch. Wilt u een verzorgde lunch? Dan wordt daar een prijs voor in rekening gebracht van € 15,- per persoon. Het is ook mogelijk om de nazit, drankjes, diners en catering te laten verzorgen. Overleg met de Voorstraat 125 de opties voor de verzorging van uw trainingsruimte Dordrecht.

Comments are closed