U hebt verscheidene opties qua plafond geluidisolatie

Plafond geluidisolatie | Marcel Wesseling

Hebt u erg veel last van uw bovenburen? Of maken uw kinderen erg veel lawaai op hun slaapkamers? Is er een andere reden om aan plafond geluidisolatie te denken? Wat uw reden dan ook kan zijn en hoe klein of groot uw ruimte dan ook is, bij marcelwesseling.nl zult u ongetwijfeld slagen. Want we kunnen plafond geluidisolatie inbouwen terwijl het u nauwelijks overlast geeft. We kunnen dit klusje namelijk erg snel en secuur uitvoeren zodat u er plafond geluidisolatie voor terugkrijgt waar u jarenlang plezier aan gaat beleven. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en wilt u graag dat het eindelijk rustig is boven uw hoofd? Dan is het goed om te weten dat wij een keur aan opties bieden. Zo kunnen we speciale platen installeren maar is het tevens mogelijk om plafond geluidisolatie te realiseren met isolatiedekens. De optimale vorm is een combinatie van onze technieken. Het zal dan ook niet zo vaak voorkomen dat we iets anders voorstellen. En naast plafond geluidisolatie bieden we allerlei andere technieken aan:

  • Het installeren van spanplafonds,
  • Verlichting ophangen,
  • En ook prachtige lichtwanden kunnen we moeiteloos inbouwen.

U vindt ons in Haaksbergen dus mocht u geïnteresseerd zijn en de mogelijkheden tot plafond geluidisolatie eens in het echt willen bekijken dan bent u meer dan welkom in onze showroom in Twente.

Plafond geluidisolatie is zeer fraai om te zien

Het is niet alleen uitermate vervelend als er veel geluiden van boven door het plafond uw leefomgeving bereiken. Vooral in oude huizen met een slechte isolatie en hoge plafonds blijven geluiden in de ruimte hangen. Ze worden weerkaatst en zelfs de echo blijft nog lang nagalmen. U kunt uzelf daardoor moeilijk verstaanbaar maken en televisiekijken wordt al helemaal een horrorverhaal. De hoogste tijd om iets aan uw plafond geluidisolatie te doen! Waarschijnlijk is er nog helemaal geen sprake van in uw huis. Dankzij onze platen worden geluidsgolven beter geabsorbeerd terwijl er tevens een gedeelte wordt weerkaatst zodat we voor een maximaal effect kunnen zorgen. De decibellen in uw huis nemen snel af dankzij deze plafond geluidisolatie en dat kan een geweldig effect hebben op uw humeur en gemoedsrust. Kunt u daarom niet wachten met het installeren van onze voortreffelijke plafond geluidisolatie? Dan is het absoluut zaak om direct na het lezen van deze tekst contact met ons op te nemen. Woont u in Overijssel? Dan is onze showroom in ieder geval in de buurt. U kunt zowel met als zonder afspraak langskomen. Liever eerst telefonisch contact? Ook daar doen we beslist niet moeilijk over. Het is wel zo verstandig om ons in dat geval tijdens kantooruren op te bellen. En ten slotte kunt u ons zowel via uw eigen e-mailcliënt een bericht sturen evenals via het online contactformulier. Op die manier kunt u snel al uw prangende vragen formuleren en opsturen. We doen ons best om ten eerste snel al uw vragen te beantwoorden en ten tweede om spoedig een offerte op te stellen. Een offerte die overigens geheel vrijblijvend is totdat u akkoord gaat met deze voorwaarden!

Volg ons laatste nieuws, dus bookmark deze website

Eindelijk rust aan uw hoofd in uw eigen huis! Zeker verouderde huizen met een hoog plafond, een houten vloer en riante kamers zullen onze plafond geluidisolatie erg goed kunnen gebruiken. U kunt van begin tot aan de oplevering op ons rekenen. Want we leveren niet alleen de platen aan om de akoestiek te optimaliseren, we renoveren vanzelfsprekend ook het plafond zodat u dit lastige werk niet zelf hoeft te doen. Lees meer…

Comments are closed