Verhuisdozen voor je verhuizing

Heb jij een nieuwe woning gevonden en ga je dus binnen redelijk korte tijd verhuizen? Dan moet je absoluut niet vergeten om goede verhuisdozen aan te schaffen! Ieder mens verzamelt in zijn of haar leven nu eenmaal vele spulletjes en ook als je aan het ontspullen bent geweest, heb je nog steeds genoeg bezittingen. Deze moeten allemaal verhuisd worden van je oude huis naar je nieuwe en dat is een heel karwei. Een karwei dat echter wel een stuk eenvoudiger wordt als je hiervoor gebruik maakt van verhuisdozen. Je kunt immers moeilijk al je spullen los verplaatsen van het ene naar het andere pand, dan blijf je bezig. Bovendien, leg je alles los in de auto of in een kar, dan kun je er natuurlijk donder op zeggen dat ze onderweg beschadigd zullen raken en dat zou natuurlijk zonde zijn. Daar komt bij dat als je alles netjes inpakt in verhuisdozen, je deze op je nieuwe woonplek eerst een plek kunt geven in bijvoorbeeld de schuur. Daarna kun je, als de woning helemaal opgeknapt is, doos voor doos leeg gaan halen en alles een eigen plek geven op jouw nieuwe woonplek.

Gebruik alleen echte verhuisdozen

Veel mensen kiezen er echter voor om voor hun verhuizing geen gebruik te maken van verhuisdozen, maar om hun spullen in te pakken in grote tassen die toch ook mee moeten en in dozen die ze bijvoorbeeld bij de supermarkt meegenomen hebben. Uiteraard is dit mogelijk, maar er zitten toch wat nadelen aan. Welke zijn dit? Een eerste minpunt is dat ze veel minder sterk zijn en dat kan problemen opleveren op het moment dat jij zwaardere spulletjes in moet gaan pakken. De bodem kan er onder weg zakken of de hele doos kan gaan scheuren. Daarmee loop je dus het risico dat alles tijdens het verplaatsen op de grond valt. Verhuisdozen daarentegen zijn van een sterk materiaal gemaakt en kunnen daardoor een groot gewicht houden. Een ander nadeel is dat andere doosjes vaak allemaal verschillende afmetingen hebben. Dat maakt het erg lastig om ze op een efficiënte manier in de verhuiswagen te stapelen. Ook kun je ze daardoor minder goed opstapelen in je nieuwe woning. Komt nog bij dat ze ook lang niet altijd een geschikt vlak hebben om op te schrijven wat je erin gestopt hebt. Kies je voor speciale verhuisdozen, dan zijn deze allemaal dezelfde maat, dus goed te stapelen, en hebben ze allemaal voldoende ruimte om op te schrijven wat er in zit.

Uitstekende verhuismaterialen vind je hier

Nu is het natuurlijk wel zo dat het soms lastig kan zijn om betaalbare verhuisdozen te vinden. Vaak is of de kwaliteit niet goed of ligt de prijs veel te hoog. Op beide zit je natuurlijk niet te wachten. Ga daarom naar Verhuisdozenstore.nl, hier vind je uitstekende materialen tegen scherpe prijzen! Je vindt bij hen diverse verhuisdozen, die verschillen in:

  • kwaliteit van het karton, van 3 tot 7 mm dik
  • draagkracht, van 30 tot 50 kilo
  • type vouw, zoals insteekvouw of autolock

Door de diversiteit die zij bieden, is er altijd wel een type te vinden dat past bij de spullen die jij moet verhuizen en de wensen die jij op dit gebied hebt. Naast goede dozen, kun je bij hen ook terecht voor andere verhuismaterialen. Denk dan aan tape voor het dichtplakken van iedere doos, noppenfolie voor het beschermen van breekbare en kwetsbare producten en verhuisdekens voor bescherming van grote kasten. Ook bieden zij hoezen, om meubelstukken mee te beschermen. Verhuisdozenstore.nl is dus het adres om naar toe te gaan als jij verhuisdozen en andere verhuismaterialen nodig hebt!

Comments are closed