Verscherp je Engelse vaardigheden met een cursus Engels in Rotterdam

Of je nou een beginner bent of al een aardig mondje Engels spreekt, in beide gevallen is er vaak voldoende ruimte om je vaardigheden aan te scherpen. Als je beginner bent, dan is er uiteraard meer ruimte, want in dat geval moet je eerst nog bepaalde basisvaardigheden aanleren. Wat je ook vaak ziet bij beginners is dat ze bepaalde fouten eerst moeten afleren. Zelfs beginners spreken immers vaak wel aardig Engels. Dankzij de basisschool en middelbare school hebben de meeste mensen in Nederland wel een aardige beheersing van het Engels. Maar door de films op TV en bepaalde muziek, leren mensen vaak ook vaardigheden die onjuist zijn. Dus als beginner is het ook vaak een kwestie van dingen afleren voordat je begint met nieuwe vaardigheden aanleren. Als je al een gevorderd niveau hebt, dan bestaat een cursus Engels van Masterclass English in Rotterdam bijvoorbeeld meer uit het perfectioneren of aanscherpen van bepaalde vaardigheden. Zo kun je qua vocabulaire en zinsconstructie prima mooie Engelse volzinnen produceren, maar het is wel zaak dat je dat doet zonder een accent dat er heel dik bovenop ligt. Dat zijn ook vaardigheden die je moet leren en die juist niet heel erg aan bod komen wanneer je met de basis aan de slag gaat. Het idee is dan ook dat je eerst de taal maar moet leren beheersen in termen van grammatica of het aanleren van woorden. Vervolgens ga je dat dan steeds verder uitbreiden en dan worden zaken als accent, gezegdes/spreekwoorden, nuances binnen een taal, et cetera, steeds belangrijker. Dus het is zeker van belang om te kijken wat je eigen niveau is, zodat je daar dan een passende cursus Engels in Rotterdam bij kunt uitzoeken. Wat cursussen betreft heb je in ieder geval veel verschillende opties bij Masterclass English. Zo kun je kiezen voor:

  • Algemeen Engels
  • Zakelijk Engels
  • Cambridge Certificering
  • Gespecialiseerd Engels

Je kunt bij Masterclass English dus werkelijk alle kanten op. Verder is het goed om te weten wat je zoal kunt verwachten van de opzet van de cursus Engels in Rotterdam. Het is bijvoorbeeld goed om te weten dat je zowel een privé cursus kunt volgen, maar je kunt uiteraard ook bij Masterclass English terecht voor groepscursussen. Het voordeel van die laatstgenoemde optie is natuurlijk dat je tijdens de cursus Engels in Rotterdam voldoende gelegenheid krijgt om te oefenen met je medecursisten. Neem dan ook snel eens een kijkje op de site voor meer informatie over de cursus Engels in Rotterdam.

Ontdek de cursus Engels in Rotterdam via masterclassenglish.com

Via de website van masterclassenglish.com kun je heel goed ontdekken wat de mogelijkheden zijn van deze organisatie. Je kunt ook precies zien wanneer een cursus Engels in Rotterdam van start gaat. Het is dan ook handig voor je eigen oriëntatie om gewoon even de website te bezoeken. 

Neem contact op met Masterclass English

Uiteraard kun je voor verdere informatie over een cursus Engels in Rotterdam, ook altijd even contact opnemen met Masterclass English. Je kunt dan gericht je vragen stellen en je op deze manier goed laten informeren over wat er zoal mogelijk is. 

Lees meer…

Comments are closed