Wc bril

De wc bril is een object waar je eigenlijk nooit bij stil staat. Het is niet iets waar je gewoonlijk over na gaat denken, totdat je in een situatie komt dat deze kapot is of volkomen ontbreekt. Dit laatste zal jou thuis natuurlijk niet zomaar gebeuren, dit is meer iets wat je onderweg ergens misschien aan zult treffen. Maar op zo’n moment realiseer jij je wel hoe belangrijk een wc bril eigenlijk is. Je zit hier natuurlijk verschillende keren per dag op en je moet deze thuis ook regelmatig schoonmaken. Het is dus niet zo dat het een voorwerp is dat je eigenlijk nooit ziet of gebruikt en dat daarom niet echt in je geheugen zit. Maar doordat het juist zo’n gewoon object is, dat er gewoon altijd is, schenk je er ook eigenlijk nooit echt aandacht aan. Je zult niet zomaar gaan nadenken over het vervangen ervan, totdat de wc bril kapot gaat. Pas na vervanging zul je merken dat dit eigenlijk best een bepalend onderdeel van de wc of de badkamer is en dat het best leuk is om hier eens iets anders voor te kiezen. Het is dus niet zo raar om gewoon eens met andere ogen naar jou toilet te kijken. Bekijk snel de website https://www.detoseats.nl/

Keus op gebied wc bril

Waar moet je nu eens op letten als je na gaat denken over de wc bril die je hebt? Je kunt nadenken of je misschien een andere kleur wilt of een ander materiaal. Of dat je misschien eens voor een leuke print kiest? Ook kun je kiezen voor verschillende scharniersystemen. Er valt dus echt genoeg te kiezen! Wat betreft de scharnieren: iedereen kent het probleem wel van de bril of het deksel uit de hand laten glippen, waardoor deze met een klap op de pot terecht komt. Ietwat gênant natuurlijk en ook niet ideaal voor de levensduur van de wc bril. Om dit probleem te voorkomen, kun je tegenwoordig kiezen voor soft close scharnieren. Deze hebben weerstand, waardoor ze er voor zorgen dat zowel het deksel als de toiletbril zelf altijd langzaam naar beneden zakken. Nooit meer met een harde knal dus! Wat kleur betreft, het is zo dat de meeste mensen kiezen voor een standaard wit exemplaar. Vanuit hygiënisch oogpunt best logisch, want zo kun je altijd zien of je het toilet goed schoongemaakt hebt. Maar het is ook wat saai natuurlijk! Er zijn tegenwoordig zoveel meer opties, je kunt een wc bril echt in heel veel verschillende kleuren krijgen en er zijn ook heel veel prints verkrijgbaar. Hiermee fleur jij je hele badkamer en toiletruimte gewoon helemaal op!

Kies je favoriet bij Deto Seats

Waar zou jij nu voor kiezen als je een wc bril zou gaan kopen? Kies jij bijvoorbeeld voor een print van:

  • verschillend gekleurde deuren
  • de skyline van Manhattan
  • een mooie roze bloem
  • een zonsondergang bij zee

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Natuurlijk niet als je naar een gewone kluszaak of winkel voor sanitair gaat, daar is het aanbod in veel gevallen beperkt tot effen varianten in wit of houtskleur. Wil jij echt een bijzondere wc bril hebben, een exemplaar dat niemand in jouw familie- of kennissenkring heeft, dan moet je een kijkje nemen bij Deto Seats. Zij bieden een heel ruime keus op dit gebied, met meer dan vijftig verschillende varianten. Altijd uiteraard uitgevoerd in een hoge kwaliteit en zo gemaakt dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Voor gezinnen met kleine kinderen bieden zij bovendien een familiebril aan, met ingebouwde verkleiner. Zo kunnen ook de kleintjes gerust helemaal zelf naar het toilet gaan. Voor een nieuwe wc bril ga je dus naar Deto Seats!

Comments are closed