Welk erp systeem hebt u geïmplementeerd?

Een erp systeem is een afkorting van “enterprise resource planning”-systeem. Het erp systeem van uw bedrijf is in de regel een computerprogramma dat vrijwel alle processen binnen het bedrijf ondersteunt. Dankzij dit onderliggende systeem binnen uw intranet kunt u diverse programma’s samenvoegen zonder gegevens te verliezen. Gebruikt u bijvoorbeeld op dit moment een verouderd besturingssysteem waar u diverse ingewikkelde programma’s op draait? Allemaal verschillende software voor bijvoorbeeld het invoeren van uw personeelsgegevens, het bijhouden van de administratie en het maken en verzenden van bestellingen. Omdat u natuurlijk liever alle gegevens overzichtelijk met een enkel programma bij wilt houden is het belangrijk om snel te moderniseren. Het zal u vele irritaties bespaard blijven want dankzij het erp systeem hoeven de personeels- of klantgegevens slechts eenmaal ingevoerd te worden. Natuurlijk zult u nog steeds uiteenlopende programma’s gebruiken voor diverse transacties en digitale oplossingen, maar deze gegevens worden aan elkaar gekoppeld dankzij dit systeem. Een erp systeem bestaat meestal uit verschillende modules die allemaal een specifieke taal vervullen. De kans op inconsistentie dankzij een typefout wordt daardoor wel heel erg klein. En dat is niet alleen heel erg prettig voor u en uw medewerkers, maar ook voor uw klanten. Ze willen immers niet de dupe worden van een menselijke tikfout. Dankzij een erp systeem blijft u erg veel tijd bespaard. En tijd is geld zoals we allemaal wel weten. Bent u daarom nog op zoek naar een goed erp systeem voor uw bedrijf? Kijk dan eens op erp-selectie.nl.

Lees op onze site alles over het erp systeem

Op onze site kunt u diverse hightech oplossingen met elkaar vergelijken. We stellen u voor aan het erp systeem dat wellicht het beste bij u past. Maar daar hebben we natuurlijk wel gegevens voor nodig. Uit hoeveel mensen bestaat uw personeel, binnen welke branche bent u actief en welke IT-oplossingen zoekt u eigenlijk allemaal? Aan de hand van deze gegevens kunnen we snel een goed erp systeem voorstellen. U vindt er Nederlandse maar ook Engelse software dus houdt ook daar goed rekening mee als u de verschillende programma’s vergelijkt. Wij komen in ieder geval een erp systeem tegen binnen de:

  • Ziekenhuizen, zorginstellingen en apotheken kunnen niet zonder.
  • Maar ook binnen de bouw zodat u snel bouwmaterialen kunt nabestellen, contact kunt onderhouden met klanten, makelaars en aannemers en om gewerkte uren en overuren bij te werken.
  • Productie- en handelsbedrijven kunnen tevens niet meer zonder geavanceerde software. Een groothandel maar ook de transporteur en de fabriek, alles wordt met elkaar gekoppeld om een optimale snelheid te garanderen.

Onze adviseurs hebben met zorg een top tien van de beste systemen samengesteld. Deze top tien bekijken we overigens regelmatig want updates en upgrades zijn aan de orde van de dag. We willen u een actueel overzicht bieden dus vergeet niet om de website na het lezen van deze tekst even te bookmarken, mits u bijvoorbeeld nog even wilt wachten met het implementeren van een nieuw erp systeem.

Kies het systeem uit waar u goed mee overweg kunt

U kunt een gratis informatiepakket aanvragen door uw adres- en contactgegevens in te vullen. We sturen het pakket zo spoedig mogelijk naar u toe. Houdt u er bij de implementatie wel rekening mee dat u uw personeel natuurlijk opnieuw moet opleiden? Maar in principe kan dit al in twee dagen worden aangeleerd. U zult zien dat u er uiteindelijk enkel voordelen uit zult halen. En dat geldt tevens voor uw personeel dat nu sneller en beter zijn werk kan doen. Wist u dat er nu zelfs al cloud systemen zijn? Dan kunt u overal werken!

Comments are closed