Well Fair

Bent u op zoek naar een manier om op een comfortabele manier oud te kunnen worden in uw eigen woning? Dan bent u bij Well Fair aan het juiste adres. Wij verzorgen al sinds 1992 interieur waarmee u comfortabeler kunt leven in uw eigen woning. Dit kan bijvoorbeeld gaan om trapliften, fauteuilles of douches, maar dan op maat gemaakt en met een mooi design. Zo kunt u prettig blijven wonen, in een woning die past bij uw stijl, maar dan met meer comfort gerealiseerd door Well Fair.

Comfort door de jaren heen

Bij het ouder worden horen ook minder leuke situaties, bijvoorbeeld wanneer u lastiger zelf kunt opstaan uit uw stoel of klachten krijgt bij het bukken. Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in zijn of haar eigen omgeving blijven wonen en dat begrijpt Well Fair als geen ander. In 1992 is Well Fair gestart vanuit een passie om unieke producten te ontwikkelen die de gezondheid van mensen bevorderen. Daarin is het bij Well Fair van groot belang dat de producten niet alleen het juiste comfort in huis geven, maar ook dat de stijl van onze producten aansluit bij de wensen van onze klanten. Uniek design en het juiste comfort worden gecombineerd, zodat onze klanten van een langer zelfstandig leven kunt genieten.

Well Fair vanuit het perspectief van de klant

Door altijd te luisteren naar de wensen van de klant en hierin te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen heeft Well Fair zich geprofileerd als een betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig bedrijf. Van de klanten krijgt Well Fair dan ook een cijfer van 9,5 uit 10. Niet alleen tijdens de aanschaf van het product wordt aan de wensen van de klant veel gehoor gegeven, maar ook na de aanschaf staat Well Fair voor zijn klanten klaar.

Well Fair is niet alleen expert in het maken en leveren van comfort- en gemaksproducten, maar zal u ook na de aanschaf bijstaan met advies, reparaties en onderhoud waar nodig. Zo zegt één van de klanten van Well Fair bijvoorbeeld: “Professioneel, prima service inclusief nazorg, correct en vriendelijke medewerkers”.

Zelf een product van Well Fair bestellen?

Denkt u erover om zelf één van de comfort- en gemaksproducten van Well Fair aan te schaffen, maar twijfelt u nog? Lees dan gerust eens door de ervaringen van andere klanten om te zien hoe zij de producten van Well Fair hebben ervaren.

Wilt u de producten eerst zelf ervaren, voordat u beslist of u een Well Fair product laat aanmeten? Dan kunt u in het belevingscentrum van Well Fair de verschillende oplossingen om langer thuis te kunnen wonen bekijken. Ook kunt u hier inspiratie opdoen wanneer u nog niet weet welke mogelijkheden het voor u mogelijk maken om langer in uw eigen huis te kunnen blijven en geven wij u hierover graag volledig vrijblijvend advies. Well Fair helpt al jaren senioren om zelfstandig te kunnen blijven wonen en wij helpen ook u graag bij het vinden van oplossingen voor de problemen waar u tegenaan loopt .

Comments are closed