Wellness Drenthe

Laat uzelf goed verwennen in de wellness Drenthe Resort Zuiddrenthe. Het is een ideale plek om de dagelijkse verplichtingen te ontvluchten en uw batterij op te laden. Op allerlei manieren nemen de mensen u hier onder handen, zodat u zich helemaal een nieuw mens gaat voelen. Ontspannen is hier op allerlei manieren mogelijk, waaronder in het wellness Drenthe. Na een dagje actief te zijn, kunt u hier allerlei schoonheidsbehandelingen ondergaan. Zo heeft u hier de keus uit de facial behandelingen, bodymassage en Hot Stonemassage. Daarnaast heeft u toegang tot de heerlijke sauna om uw lichaam in zijn totaliteit te doen ontstressen. Bent u er aan toe een dag lang te vertoeven in het Resort Zuiddrenthe? Boek dan een van de Beauty & Wellness Arrangementen vol met ontspanning, eten en verzorging.

Wellness Drenthe

Het Resort Zuiddrenthe biedt verschillende mogelijkheden binnen hun Wellness & Beauty diensten. Hierin heeft u de keus uit de onderdelen:

 • Sauna & Wellness
 • Beauty Arrangementen
 • Lichaamsbehandelingen
 • Schoonheidssalon
 • Pedicure en manicure
 • Wellness

Onder de wellness Drenthe vallen de eerdergenoemde facial behandelingen waarbij huidproblemen onder handen worden genomen. Uw huidconditie wordt weer hersteld met behulp van de Aveda producten en de aroma’s. Uw gezichtshuid wordt hier geheel gereinigd en verzorgd door middel van een heerlijke massage waar u nog meer van gaat ontspannen. Naast uw gezicht zal ook uw decolleté, hals en gelaat verwend worden met de Aveda producten en aroma’s. Wilt u liever een behandeling voor uw gehele lichaam, dan kunt u kiezen tussen de Bodymassage of de Hot Stonemassage. Of wellicht allebei. Bij de bodymassage wordt een warme massageolie op uw huid gemasseerd met een totale ontspanning als resultaat. De Hot Stonemassage richt zich nog meer op de spieren en de energiepunten in uw lichaam. Hier komen zowel warme baltstenen als de handen aan te pas voor een goede dieptewerking op de spieren. Alle massagebehandelingen zijn voor 30 of 60 minuten te boeken. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van een heerlijke gezichtsmassage en een van de totale lichaamsmassages, dan kunt u nog uw gezicht laten verfraaien met de volgende losse modulen binnen wellness Drenthe:

 • Wenkbrauwen harsen
 • Wenkbrauwen verven
 • Wimpers verven
 • Bovenlip harsen
 • Kin Harsen

Het is duidelijk dat het bij wellness Drenthe om u draait. Op de website zuiddrenthe.nl kunt u meer informatie lezen over alle massages die zij aanbieden. Mocht u liever gedetailleerd willen weten wat u te wachten staat bij de behandelingen, dan geven zij hier voldoende informatie over. Op deze manier weet u wat welke behandeling inhoudt en kunt u bepalen of deze behandeling helemaal bij u past.

Boek een dagje of meer voor uzelf

Wellness Drenthe in het Wellness & Beauty Zuiddrenthe in Erica biedt meer dan alleen massages en gezichtsbehandelingen. Deze dagen kunt u verder invullen met een aantal uren golf en afsluiten met een heerlijk diner. Alle ontspanning zit op een plek ondergebracht. U hoeft nergens uren voor af te reizen, zodat alles bij de hand is. Reken maar dat u hier alle dagelijkse beslommeringen even achter u kan laten. De openingsdagen van wellness Drenthe zijn van woensdag tot en met zondag. In de middaguren kunt u daar terecht om uw lichaam een opfrisbeurt te geven. Op de vrijdag kunt u zelfs in de avonduren u heerlijk laten verwennen. Vindt u de middagen te kort om echt goed te ontspannen in uw drukke leven? Dan kunt u een paar dagen boeken in het hotel van Wellness Drenthe. Het is goed voor te stellen dat een middag te kort is om optimaal te genieten. Boek daarom een paar dagen voor een heerlijke beauty arrangement om uzelf weer op te frissen bij wellness Drenthe.

Comments are closed