Wilt u een nieuw plafond maken?

Toen wij onlangs van vakantie terugkwamen, hebben wij gemerkt dat er een leiding van de centrale verwarming gesprongen was. Deze leiding liep door het plafond en daardoor was het hele plafond naar beneden gekomen. Het was een gigantische chaos bij ons in huis want de leiding had al het water uitgespreid over de hele kamer en uit een centrale verwarming komt heel vies water. Wij hebben daarom gekeken hoe wij de schade zo snel mogelijk konden oplossen en gelukkig vonden wij al snel een goede monteur die de boel kon komen verhelpen. Hij heeft de leidingen vervangen en toen hij klaar was, konden wij een nieuw plafond maken. Wij meenden eerst dat wij dit zelf wel konden doen, maar toen wij ons gingen verdiepen in hoe je een plafond maken kunt, hadden wij al snel in de gaten dat wij nooit een mooi resultaat zouden kunnen neerzetten. Wij hebben daarom gekeken of wij een bedrijf konden inschakelen dat voor ons een plafond maken kon. Wij hebben toen goed gezocht naar een specialist omdat wij al snel in de gaten hadden dat een plafond maken eenvoudiger gezegd is dan gedaan. Je moet namelijk met allerlei dingen rekening houden en daarom is het goed om met een specialist in zee te gaan. Wij hebben toen gekeken wie wij in de arm konden nemen en wij hebben toen de mensen van npsplafonds.nl gevonden. Deze mensen hebben veel voor ons kunnen doen en wij hebben daarom ook een keer contact met hen opgenomen en hen laten weten dat wij graag een plafond maken wilden laten. Wij kregen te horen dat wij bij hen aan het juiste adres waren wanneer wij een plafond maken wilden. Zij konden ons namelijk heel goed helpen en ik ben daarom ook blij dat ik deze mensen benaderd heb. Ik heb gemerkt dat wanneer je hen inschakelt voor het plafond maken, je zeker kunt zijn dat je niet alleen heel professioneel geholpen wordt, maar ook dat je voor een goede prijs geholpen wordt. Dat was alles wat wij nodig hadden en wij hoefden dan ook niet lang na te denken over de vraag of wij met deze mensen wilden werken of niet. 

Deze mensen konden voor ons een nieuw plafond maken 

Nu wij toch een specialist een nieuw plafond maken lieten, hebben wij gekeken of het mogelijk was om een aantal sierelementen aan dit plafond toe te voegen. Dat zou namelijk heel mooi kunnen zijn en wij hebben daarom met de mensen van dit bedrijf overlegd over de mogelijkheden. Wij merkten dat zij echt alles kunnen maken wat je je maar kunt voorstellen en ik ben daarom heel blij dat wij deze mensen ingeschakeld hebben toen wij een nieuw plafond maken wilden. 

Het resultaat is heel mooi geworden 

Wij hebben inmiddels ons plafond laten maken en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Het ziet er namelijk heel mooi en strak uit. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat 
  • Wij hebben het contact met dit bedrijf als heel prettig ervaren 

Kijk ook nog even op npsplafonds.nl voor meer informatie.  

Comments are closed