Wilt u uw VCA certificaat halen?

Wilt u uw VCA certificaat halen?Ik heb onlangs ontslag genomen bij mijn oude baas omdat ik het niet meer fijn vond om voor hem te werken. De sfeer op het werk was altijd heel vervelend en aangezien ik in de bouw werk, hoefde ik mij niet zorgen te maken over de vraag of ik elders werk zou kunnen vinden. Ik had mij echter verkeken op een belangrijk onderdeel. Het is namelijk zo dat wanneer je bij bouwbedrijven of verwante bedrijven wilt gaan solliciteren, je over een VCA certificaat moet beschikken. Ik had dit VCA certificaat niet en daarom kreeg ik altijd te horen dat ze in principe wel in mij geïnteresseerd waren, maar dat ik toch eerst mijn VCA certificaat zou moeten gaan halen. Dat betekende dus dat ik op zoek moest gaan naar een mogelijkheid om dit VCA certificaat te halen. Ik ben daarom op het internet gaan kijken om te zien waar je in Nederland moet zijn wanneer je je VCA certificaat kan halen. Al heel snel had ik in de gaten dat je het beste een keer op de site van vca-cursus kunt gaan kijken. Het is namelijk zo dat wanneer je geen zin hebt om naar de andere kant van het land af te reizen, je via deze site kunt zien waar je bij jou in de buurt je VCA certificaat kunt halen. Ik kon gewoon bij mij in Zwolle geholpen worden en ik heb mij daarom ook meteen opgegeven voor het traject om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik dit alles via deze site geregeld heb want ik heb inmiddels mijn VCA certificaat op zak en ik ben blij dat het niet moeilijk was om het examen af te leggen. Dat wil niet zeggen dat het examen simpel was, maar wel dat ik gewoon heel erg goed ben voorbereid. Dat was heel prettig want ik ben doorgaans niet iemand die het fijn vindt om veel te moeten leren. 

Ik heb mijn VCA certificaat op zak

Ik heb heel veel geleerd van de cursus die ik gevolgd heb alvorens ik mijn VCA certificaat gehaald heb. Ik was zeer te spreken over de docenten, deze wisten namelijk heel goed uit te leggen en ze noemden ook altijd heel veel nuttige voorbeelden. Dat was precies wat ik nodig had en ik ben dan ook vol goede moed aan het examen begonnen. Dat bleek terecht te zijn, want ik het alles in een keer gehaald. Ik kan daarom iedereen aanraden om in de leer te gaan bij vca-cursus.com wanneer u ook succesvol wilt zijn. 

Ik heb een baan gevonden 

Toen ik de juiste papieren eenmaal op zak had, kon ik meteen aan de slag bij diverse bedrijven. Dat was ideaal omdat ik graag weer aan de slag wilde gaan. Kortom:

  • Ik ben blij dat ik mijn papieren heb gehaald 
  • Ik heb heel veel nuttigs geleerd 
  • Ik had ineens heel veel meer kansen op werk 

Meer weten? Kijk dan even op de site van vca-cursus.com. Daar kunt u alles lezen over de cursus en waar deze gegeven wordt. 

Comments are closed