Zelf gordijnen maken? Bestel hier uw babystof

Hebt u de kennis om zelf gordijnen te maken? En krijgt u binnenkort een kind? Of wilt u liever voor een ander babystof kopen om daarvan een prachtig cadeau te maken? Wat de reden dan ook mag zijn waarom u babystof wil kopen, bij kidsfabrics.nl bent u aan het juiste adres. We bieden u een keur aan dessins aan. Van leuke en schattige Disneyprints tot aan stoere Batman en grappige Asterix & Obelix designs. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Overigens kunt u babystof niet alleen gebruiken voor de gordijnen in de kinderkamer. Afhankelijk van het materiaal kunt u het namelijk ook gebruiken om er uw eigen dekbedovertrekken van te maken voor uw kinderen. U hebt onder andere de keuze uit:

  • 100% linnen,
  • 100% katoen,
  • 100% polyester,
  • En verduisterende stoffen die u onder andere als vitrage kunt gebruiken.

Het is zeer eenvoudig om de juiste babystof uit te zoeken want u kunt in het overzicht op diverse categorieën zoeken. Kies bijvoorbeeld een onderwerp of genre uit of zoek op het geslacht van het kind. Ook kunt u op merknaam zoeken net als de kleur en uiteraard op de prijs per meter. We snijden het vervolgens geheel op maat. Sterker nog, u kunt deze babystof natuurlijk ook als eindproduct bestellen.

Met onze babystof kunt u gordijnen maken voor de allerkleinsten

U kunt babystof en kinderstof online bestellen in onze winkel en dat kan letterlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat is dan ook weer direct een van de vele voordelen van online winkelen: u hoeft er uw huis niet voor te verlaten. Geef bijvoorbeeld aan of u een dekbedovertrek of kussensloop wilt kopen. Zoek vervolgens de maten op en bepaal of u beide kanten van dezelfde stof wilt hebben. Wij gaan na het ontvangen van de bestelling direct aan het werk. We naaien de overtrek geheel op maat en naar uw wensen. En als u dat werk liever zelf doet omdat u de kennis, de tijd en de passie hebt om dit zelf te doen, dan sturen we het natuurlijk spoedig naar u op. U begrijpt natuurlijk wel dat een kant-en-klare op maat gemaakte dekbedovertrek iets duurder is dan wanneer u per meter een lap stof bestelt. Maar het kan die investering absoluut waard zijn omdat u zeer bijzondere babystof aantreft in ons assortiment. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat we van zoveel gerenommeerde merknamen dessins mogen aanbieden. En elke maand wordt dit aanbod overigens uitgebreid. Dus vergeet niet om onze website te bookmarken zodat u eens in de zoveel tijd een kijkje kunt nemen tussen het vernieuwde aanbod. Naast beddengoed kunt u er ook voor kiezen om gordijnen te maken van deze babystof. Kiest u voor plooi-, ring-, of vouwgordijnen? We maken ze wederom op uw verzoek geheel op maat maar ook dit werk kunt u zelf doen als u kunt omgaan met een naaimachine.

Uiteraard bieden we een keur aan dessins aan

Een bestelling plaatsen is uitermate simpel. Maak eerst uw keuze qua formaat, type stof en natuurlijk de afbeelding. Geef aan of u een kussensloop, gordijn of dekbedovertrek wilt maken of wil laten maken. Vervolgens ziet u de prijzen staan. Bent u daar tevreden mee? Rondt dan de bestelling af door het verschuldigde bedrag over te maken met behulp van een online betaalservice. Zo accepteren we betalingen via iDEAL, PayPal en creditcard. Hebt u ten slotte nog enige vragen? Dan raden we het u aan om deze vragen te stellen via het contactformulier dat u op onze website terug kunt vinden.

Comments are closed