Zendingen versturen met kunststof palletboxen

Sinds vorig jaar ben ik een bedrijf begonnen in groente en fruit. Mijn vriendin komt uit Mexico en een aantal van haar ooms verkopen groente en fruit aan andere bedrijven in dat land. In Nederland worden ook veel producten uit Mexico verkocht en ik zag dat er een groot prijsverschil tussen de prijs in Mexico en Nederland zat. Ik vond het een interessant idee om de producten hier te verkopen en had het voordeel, dat ik al de contacten had. IN Nederland zijn er veel andere regels, voornamelijk voor veiligheid en daarom was de start niet gemakkelijk. Ik heb nu gelukkig een aantal grote klanten en heb verschillende processen kunnen verbeteren. Voor het verzenden van de producten gebruik ik nu kunststof palletboxen en die koop ik in bij boxpall. Toen ik een aantal jaar geleden voor het eerst in Mexico kwam, zag ik dat daar veel soorten groenten en fruit erg goedkoop zijn. Veel van die producten worden ook in Nederland verkocht, maar voor een veel hogere prijs. Een aantal ooms van mijn vriendin handelen in groente en fruit en konden mij helpen om een bedrijf te starten in Nederland. In Nederland heb je echter veel strenge regels, voornamelijk voor de hygiene en veiligheid. In Nederland moet je bijvoorbeeld levensmiddelen versturen op een speciale manier, bijvoorbeeld met kunststof palletboxen. Ik wist toen ik het bedrijf wilde starten, dat het niet gemakkelijk zou zijn en dat ik veel moest leren. De start was niet gemakkelijk, maar ik had er vertrouwen in, dat ik mijn bedrijf een succes kon maken. Gelukkig vond ik een aantal bedrijven die met mij wilden samenwerken en producten van mij wilden afnemen. Een aantal contactpersonen hadden mij bijvoorbeeld aangeraden om artikelen te verzenden in kunststof palletboxen. Ik ging op het advies van mijn contactpersonen af en ging op zoek naar een bedrijf waar ik dit type pallets kon bestellen. 

Verschillende soorten kunststof palletboxen te koop

Online zocht ik naar bedrijven waarbij ik de kunststof palletboxen kon kopen en kwam al snel het bedrijf boxpall tegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten van kunststof en heeft een zeer groot assortiment. Ik zag dat zij ook verschillende soorten palletboxen van kunststof verkochten, maar ik wist niet welke het beste voor mij was. Ik nam contact op met het bedrijf en kreeg snel en goed advies. Bij dit bedrijf kon ik voordelig de kunststof palletboxen bestellen en bestelde in een keer een grote hoeveelheid.

Goede kwaliteit palletboxen

Sinds een paar maanden gebruik ik de kunststof palletboxen en ben erg blij met mijn aankoop. De palletboxen werden snel geleverd en kon ik direct gebruiken. De palletboxen van kunststof zijn erg sterk en kunnen veel producten tegelijk vervoeren. Mijn afnemers zijn blij met de keuze en zeggen dat ik goede palletboxen heb gekocht. Ik had een goede ervaring met het bedrijf boxpall, daarom raad ik aan om bij hun kunststof palletboxen te kopen.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kunststof artikelen
  • Zij hebben een groot assortiment en verkopen verschillende palletboxen
  • Ik werd goed geholpen door de klantenservice
  • Ik kon de palletboxen kopen voor een goede prijs

Comments are closed