Afrijden in Rotterdam doe je bij Verkeersacademie Christian

Er zijn zoveel rijscholen dat het maken van een keuze voor een goede rijschool bijna onbegonnen werk is. Toch zijn wij uitgekomen bij VerkeersacademieChristian.nl. Voor ons is het belangrijk dat de rijschool, oftewel Verkeersacademie, aandacht heeft voor de klant. Het leren rijden is voor iedereen anders. Onze zoon is een druktemaker met heel veel enthousiasme. Ontzettend leuk om te zien, maar in sommige verkeerssituaties kan dit gevaarlijk uitpakken als hier weinig aandacht aan wordt gegeven. Voor hem is het daarom belangrijk dat de rijinstructeur aandacht heeft voor zijn enthousiasme, maar tegelijkertijd moet hij onze zoon ook kunnen temmen. Bij Verkeersacademie Christian zijn er voldoende instructeurs beschikbaar die dit in zich hebben. Onze dochter mag over een week beginnen met haar rijlessen. Ook zij zal haar lessen volgen bij dezelfde Verkeersacademie. Onze dochter is namelijk erg leergierig, maar tegelijkertijd ontbreekt het haar soms aan zelfvertrouwen. We vinden het belangrijk dat ze haar zelfvertrouwen kan gebruiken tijdens haar deelname aan het verkeer. Verkeersacademie Christian biedt ook hiervoor voldoende kwaliteiten.

Verkeersacademie Christian voor een leuke leeromgeving

Het leuke aan de Verkeersacademie is dat zij van veel situaties gebruik maken die wij in het dagelijks leven ook tegen komen. Veiligheid is bijvoorbeeld ontzettend belangrijk in het verkeer, dit leren zij hun klanten door een voorbeeld te geven uit de dagelijkse praktijk. Zo vertellen zij dat verkeer afgeleid is van het woord verkering. Voor jouw vriend of vriendin wil je ook goed zijn, zo moet je dit ook zien in het verkeer. Ook de andere weggebruikers moeten het gevoel krijgen dat het goed is. Door zulke gebruikelijke situaties te koppelen aan hun rij-omgeving leren zij op een luchtige manier wat belangrijk is in het verkeer.

Het verschil tussen toen en nu

Het grootste verschil tussen nu en vroeger is dat jongeren vanaf 16 jaar al mogen starten met hun avontuur op vier wielen, hiervoor zijn er regels waar ook Verkeersacademie Christian zich aan houdt:

  • 16 jaar: je mag starten met de theorielessen, ook mag je jouw theorie-examen doen;
  • 16,5 jaar: er kan gestart worden met de praktijklessen;
  • 17 jaar of ouder: je kunt je praktijkexamen afleggen, tot je 18e moet je wel onder begeleiding rijden. Zonder begeleiding mag je niet rijden.
  • Vanaf 18 jaar: met een rijbewijs mag je nu zelfstandig rijden.

Onze zoon wordt over een half jaar 18 jaar. Hij heeft inmiddels al een half jaar zijn rijbewijs en rijdt dan ook met ons graag overal naar toe. Ook is het heel mooi dat wij nu nog regelmatig gesprekken hebben over zijn rijlessen bij Verkeersacademie Christian. Voor onze zoon is het een hele goede keus geweest. Daar waar hij eerst ontzettend enthousiast en druk in het verkeer kon zijn, is hij nu een rustige jongen wanneer hij in de auto stapt. Dit is te danken aan de leuke koppelingen die de rijinstructeur maakt tijdens het uitleggen van bepaalde situaties. Onze dochter is inmiddels geslaagd voor haar praktijkexamen. Over een week mag zij beginnen met haar eerste rijles. Ze vindt het heel erg spannend. Dankzij haar grotere broer heeft ze nu vertrouwen in de rijschool, iets wat ook heel belangrijk is. Ook heeft ze inmiddels contact gehad met haar rijinstructeur wat haar ook het vertrouwen heeft gegeven dat het allemaal goed gaat komen. Kortom, voor goede rijlessen op maat moet je bij VerkeersacademieChristian.nl zijn. Zij kijken naar de persoon en de karaktereigenschappen die de klant bezit. Ze denken graag met je mee. Stap voor stap brengen zij jou dichterbij jouw rijbewijs.

Comments are closed