Ben je op zoek naar spijkers op rol?

De klussers onder ons weten wel raad met spijkers. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en je kunt ze gemakkelijk gebruiken om van alles te bevestigen. Wanneer je een grote hoeveelheid spijkers nodig hebt, dan kun je spijkers op rol kopen. Wanneer je spijkers op rol koopt, kun je verschillende soorten spijkers met enkele duizenden aantallen tegelijk aanschaffen. Ben je een professionele klusser, schaf dan spijkers op rol aan bij de Spijkerspecialist. Je vindt op de site een ruim aanbod aan spijkers, schroeven en andere benodigdheden om te klussen. 

Spijkers op rol koop je bij de Spijkerspecialist 

Als je spijkers in grote hoeveelheden nodig hebt, dan is het verstandig om spijkers op rol te kopen. Zo’n rol spijkers bestaat uit enkele duizenden spijkers die middels een draad aan elkaar verbonden zijn. Omdat de spijkers op rol zitten en dus aan elkaar vast zitten, kun je ze gemakkelijk opbergen zonder dat je overal losse spijkers hebt liggen. Het meenemen van deze spijkers naar bijvoorbeeld een klant of een opdrachtgever is ook geen probleem. Zelf koop ik al jaren spijker op rol bij de Spijkerspecialist. Zij verkopen allemaal verschillende soorten spijkers in alle maten die je je voor kunt stellen. Ik ben namelijk enkele jaren geleden voor mezelf begonnen als meubelmaker. Ik ben zelf altijd erg handig geweest en heb dan ook regelmatig dingen gerepareerd of in elkaar geklust. Op een gegeven moment ben ik werkloos geworden omdat het bedrijf waar ik werkte failliet was gegaan. Ik zat dus dagenlang thuis zonder vooruitzicht. Op een gegeven moment besloot ik zelf meubels voor in de tuin te maken van oud steigerhout dat ik van de buurman mocht hebben. Ik vond het zo leuk om steigerhouten meubels in elkaar te klussen dat ik er een eigen bedrijf in ben begonnen. Alle meubels maak ik van resthout of van oude pallets die mijn buurman over heeft. Voor mijn projecten heb ik naast hout natuurlijk ook veel spijkers nodig. Deze koop ik in grote hoeveelheden op rol bij de Spijkerspecialist. Bij de Spijkerspecialist kun je verschillende soorten spijkers op rol bestellen: 

  • Trommelspijkers 
  • Nagels 
  • Afwerkspijkers 
  • Stripspijkers 

Deze spijkers kan ik met enkele duizenden tegelijk bestellen, dus ik hoef maar eens per drie maanden een bestelling te doen. De spijkers zijn van goede kwaliteit. Ze zijn erg stevig en zelfs de dunnere spijkers sla ik niet gauw krom. Wat nou zo fijn is aan het bestellen van spijkers bij de Spijkerspecialist, is dat de spijkers niet duur zijn en dat ik ze na het bestellen de volgende dag meteen thuisbezorgd krijg. Zo zit ik dus nooit zonder spijkers, ook al bestel ik ze pas wanneer ze op zijn. Uitstekende service, een ontzettend ruim aanbod aan spijkers en andere benodigdheden en producten van zeer goede kwaliteit. Voor mij genoeg redenen dus om nergens anders meer te bestellen dan bij de Spijkerspecialist. 

Bestel je spijkers gemakkelijk en snel bij de Spijkerspecialist 

Als jij nu ook een klusbedrijf hebt of om een andere reden een grote hoeveelheid spijkers nodig hebt? Bestel dan jouw spijkers op rol bij de Spijkerspecialist. Je kunt enkele duizenden spijkers tegelijk bestellen, wat je een heleboel geld bespaart. Je krijgt de spijkers ook nog eens de volgende dag thuisbezorgd, waardoor je nooit zonder spijkers komt te zitten. Kijk voor alle beschikbare spijkers op rol op spijkerspecialist.nl. Bij de Spijkerspecialist kun je ook nog terecht voor andere spullen dan alleen spijkers. Wat dacht je bijvoorbeeld van schroeven, nieten en ankers? Je kunt er dus alles vinden wat je nodig hebt voor je volgende project. 

Comments are closed