Aaa-lux leverancier led-armaturen vinden in Nederland

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van verlichting rondom sportvelden en in stadions. Hiervoor gebruiken wij altijd de beste techniek. De laatste jaren is er veel gebeurd in onze branche. Vroeger was het alleen belangrijk dat verlichting het goed deed en de juiste lichtsterkte had. Tegenwoordig zijn er veel meer factoren om rekening mee te houden. Zo mag het licht niet zorgen voor te veel lichtvervuiling en moeten de lampen zo weinig mogelijk energie verbruiken. De opkomst van ledlampen is daaraan te relateren en te verklaren. Wij zijn hier natuurlijk in mee gegaan, en gebruiken tegenwoordig lampen die we inkopen bij een aaa-lux leverancier van led-armaturen. Deze aaa-lux leverancier van led-armaturen kennen we al jaren en we bestellen meestal voor onze projecten armaturen bij deze leverancier. Informatie over deze aaa-lux leverancier van led-armaturen is te vinden op hun website, via ovi-enschede.nl. We zijn bij toeval bij hen terecht gekomen en hebben een goede zakelijke relatie. Ik hoor regelmatig dat collega-ondernemers die in dezelfde branche zitten ook zoeken naar een aaa-lux leverancier van led-armaturen. Wij verwijzen dan regelmatig door naar OVI, omdat zij een van de weinige spelers zijn in deze sector. Bovendien hebben we zeer goede ervaringen met hen, dus kan het geen kwaad anderen te wijzen op deze aaa-lux leverancier van led-armaturen.

Bestellen bij aaa-lux leverancier led-armaturen

Omdat sportvelden soms nog beschikken over oude armaturen worden wij vaak gevraagd deze te vervangen. De meeste clubs maken dan gebruik van dat moment om hun energieverbruik te bekijken en indien mogelijk te verminderen. Hiervoor kunnen prima ledlampen worden gebruikt. Deze betrekken we dan ook bij OVI, onze aaa-lux leverancier van led-armaturen. Zij weten inmiddels wat we nodig hebben en hebben meestal de juiste armaturen wel op voorraad. Het is prettig om op deze manier samen te werken. De clubs die we bedienen zijn doorgaans ook zeer tevreden over de kwaliteit van de lampen. Het voordeel van deze aaa-lux leverancier van led-armaturen is dat zij:

  • Snel leveren
  • Gegarandeerd leveren
  • Meedenken
  • Kwaliteit leveren

We zijn dan ook bijzonder blij dat we al deze jaren mogen samenwerken met OVI. Ik kan het collega-ondernemers alleen maar aanraden eens te rade te gaan bij deze aaa-lux leverancier van led-armaturen. Meer informatie is te vinden op http://www.ovi-enschede.nl/aaa-lux-leverancier-led-armaturen/.

Lichtsterkte zelf instellen

Het is met de armaturen van OVI mogelijk om de lichtsterkte zelf te regelen. Zo kan er bij een wedstrijd bijvoorbeeld gewerkt worden met alle lampen, maar tijdens een training slechts met de helft. Dit kan prettiger zijn voor trainingen, en bespaart bovendien energie. Op de website van OVI zijn diverse downloads beschikbaar met informatie over de armaturen die beschikbaar zijn. Soms deel ik die uit aan klanten, zodat zij weten met wat voor materialen we werken. Uiteindelijk krijgen zij ook een instructie, zodat ze zelf kunnen werken met de lichtmasten. Deze moeten immers door de club zelf bediend worden. Wij kunnen alleen een goede overdracht doen met behulp van OVI uit Enschede. Zij stellen de juiste informatie beschikbaar over hun producten. Dit brengen wij over naar de klant. Doorgaans zijn clubs blij dat ze (meer) controle hebben over de lichten die naast hun voetbal- of tennisveld staan. Voor grote toernooien in de winter of de avond is het handig om te kunnen spelen met het licht. We horen regelmatig dat de armaturen die wij installeren meer sfeer geven aan het veld, en dat de spelers veel beter te zien zijn. Dat beogen wij natuurlijk met onze diensten.

Comments are closed