Ondersteuning voor Administratie Amsterdam

Als ondernemer je eigen administratie doen kan veel tijd in beslag nemen. Daarnaast vereist het ook de nodige kennis over boekhouding, personeelsadministratie en belastingen. Gelukkig zijn er in Nederland diverse administratiekantoren die de administratie van een onderneming kunnen voeren. Dit werkt over het algemeen zeer goed. Een van de vele kantoren in de buurt van Amsterdam, is Administratiekantoor Frank Hendriks. Hier kunnen allerlei ondernemers terecht als zij ondersteuning nodig hebben wat betreft hun administratie, bijvoorbeeld omdat de administratie te veel werk is of omdat de administratie te ingewikkeld wordt. Frank Hendriks is gevestigd in Amstelveen, en is dus een zeer goede uitvalsbasis voor ondernemers die hulp nodig hebben bij hun administratie, en in Amsterdam gevestigd zijn.

Administratie Amsterdam inschakelen en overdracht regelen

Hoe kom je als ondernemer nu aan een goed administratiekantoor? Het is belangrijk dat een dergelijk kantoor op de hoogte is van de actuele belastingregels en ruime ervaring heeft met het voeren van andermans bedrijfsadministratie. Een van de administratiekantoren die hieraan voldoet is Frank Hendriks, voor ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning voor hun administratie, in Amsterdam. Een afspraak maken is eenvoudig. Dat doe je door contact op te nemen met het kantoor, bijvoorbeeld telefonisch of via de website. Deze is te vinden via administratie-amstelveen. Een medewerker van het administratiekantoor zal een afspraak met je maken. Uiteraard heeft de nieuwe boekhouder of administrateur gegevens nodig van de onderneming. Het varieert van onderneming tot onderneming hoe de overdracht van die gegevens er uit zal zien. Vaak is het prettig een afspraak te maken om de administratie in Amsterdam te bespreken. Dit maakt het makkelijker voor de ondernemer in kwestie en de boekhouder, vragen te beantwoorden. Tarieven voor deze diensten worden bepaald tijdens deze gesprekken. Als je hier vragen over hebt kun je natuurlijk altijd voorafgaand aan het eerste gesprek contact opnemen.

Waar kan een boekhouder je mee helpen?

Een boekhouder is ideaal als je niet langer zélf je administratie wilt doen. Een bedrijf voeren in Amsterdam is vaak een drukke aangelegenheid. Er zijn genoeg ondernemers die er achter zijn gekomen dat een administratie in Amsterdam doen al helemaal veel werk is. Daarom kan Frank Hendriks je helpen de zaken op orde te houden. Een boekhouder kan:

  • Kwartaalaangifte doen
  • Maandaangifte doen
  • Jaaraangifte doen
  • Adviseren over BTW
  • Advies geven over belasting

Daarnaast kan een boekhouder ook zorgen dat een auto op de zaak gereden kan worden, en dat je als ondernemer het meeste voordeel uit belastingconstructies kan halen. Dat is een ander groot voordeel van het uitbesteden van de administratie in Amsterdam, aan de boekhouders van Frank Hendriks. Als de kennis over de administratie in Amsterdam niet in je onderneming aanwezig is, kun je deze tegen een aantrekkelijke prijs gewoon inhuren. Dat stelt je als ondernemer in staat je te richten op de onderneming zelf. Kijk voor meer informatie op de website van administratiekantoor Frank Hendriks: administratie-amstelveen.nl. Langskomen voor een afspraak over uw administratie in Amsterdam of Amstelveen kan natuurlijk ook. Hiervoor kun je het beste een afspraak maken. Dan heeft de boekhouder in kwestie alle tijd om de zaken met je door te nemen en af te spreken vanaf wanneer Frank Hendriks de administratie van je onderneming gaat voeren. Ook bij bijzondere vragen kun je contact opnemen met de boekhouder. Ben je al klant bij dit administratiekantoor maar zit je met een bijzondere situatie in je maag? Ook dan staat het je vrij om te allen tijde de boekhouder te bellen. Daar heb je de boekhouder immers voor ingehuurd.

Comments are closed