Naar Chili reizen? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van deze reis

Wilt u er eens lekker op uit? Een totaal onbekend land op een vreemd continent bezoeken? Ga dan eens naar Chili reizen. Dit uitermate verticale land met aan de kust de Grote Oceaan en in het oosten het prachtige Andesgebergte biedt een unieke ervaring. Meer weten over de diverse Chili reizen die u bij atacama.be kunt boeken? Kijk dan snel op deze site van Atacama. Weliswaar vindt u ons in Vlaanderen, in Melle om precies te zijn, u bent als Nederlander en als Belg van harte welkom om één van deze kant-en-klare Chili reizen te boeken. Stelt u liever zelf uw reis samen? Ook dan kunnen we u ongetwijfeld van dienst zijn. We hebben namelijk erg veel ervaring met het boeken van de diverse accommodaties, type reizen, vervoer en activiteiten. Het is mogelijk om een auto te huren zodat u met uw familie, gezin, partner of een stel vrienden geheel onafhankelijk van reisleiders rond te reizen. Dat is misschien nog wel de leukste manier omdat u dan echt van het landschap kunt genieten en kunt stoppen waar u maar wilt. Maar er zijn ook velen die liever wel een groepsreis maken zodat ze nieuwe mensen kunnen leren kennen. Tijdens deze Chili reizen zijn dan ook heel wat vriendschappen gesloten en er zijn zelfs diverse romances ontstaan. Waar u in dit land dan ook naartoe wilt, wij hebben er wel een rondreis voor in petto. Wat dacht u van het woestijnachtige Atacama in combinatie met het zuidelijk gelegen barre maar prachtige Patagonië, de uitlopers van het Andes-gebergte?

Door Chili reizen levert een ultiem vakantiegevoel op

Het decor is iedere dag weer anders tijdens één van onze Chili reizen. Wist u bijvoorbeeld dat Rapa Nui ook deel uitmaakt van de keuze? Dit is het oorspronkelijk woord voor Paaseiland. Dit bijzondere eiland in de Stille Oceaan met zijn historische gigantische standbeelden van de waarschijnlijk oorspronkelijke bewoners spreken nog altijd tot de verbeelding. Laat deze reis dan ook deel uitmaken van uw geplande Chili reizen. Niets hoeft, alles mag, dat is absoluut ons devies. Wel kunnen we voorspellen dat het niet bij een enkele reis zal blijven. Dit land maar ook dit gehele continent biedt zoveel prachtigs aan dat u blijft terugkomen. We hopen uiteraard van harte dat u ook dan weer voor ons kiest:

  • Of het nu gaat om onze spectaculaire Chili reizen,
  • Of om een reis door een ander land zoals Argentinië, Peru dan wel Bolivia, we bieden het allemaal aan.
  • Een reis door meerdere landen is vanzelfsprekend ook geheel naar wens bij ons samen te stellen.

We bieden een zo breed mogelijk aanbod aan Chili reizen aan. We houden daarbij rekening met de samenstelling van de deelnemers. Als u met kinderen of ouderen reist dan wilt u niet een dagenlange trektocht maken door de bergen. Terwijl dat voor sportief aangelegen groepen juist weer erg aantrekkelijk is om te boeken.

Ook andere Zuid-Amerikaanse landen raden we u van harte aan

Ziet u onze Chili reizen helemaal zitten en bent u benieuwd wat een dergelijk reis kost per persoon als u dat bij ons gaat boeken? Dan kunt u het beste even bij ons langskomen, ons bellen of ons mailen. We maken een geheel vrijblijvende prijsopgave die u altijd mag aanpassen. We kunnen het doorgaans als geheel arrangement voor u boeken exclusief de vliegtickets. Een groot voordeel aan dit continent is misschien nog wel dat u geen vaccinaties nodig hebt. Geef Zuid-Amerika de kans om zich te bewijzen, u gaat er beslist geen spijt van krijgen!

Comments are closed