Kom ga mee op boerderijvakantie?

Wil je je kinderen eens echt een plezier doen? Ga op boerderijvakantie! Bij parkvakanties weten ze als geen ander hoe leuk een boerderijvakantie is daarom kun je daar terecht voor je vakantie bij de boer. Je hoeft niet ver te rijden om een leuke vakantie te hebben waarbij de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Kom volledig tot rust in de mooie natuur van Nederland. Van de polder tot het eilandleven en de heuvels in Limburg. Zowel jongeren als ouderen zullen het leuk vinden om een kijkje te nemen op de boerderij. Help de boer met de kalfjes voeren of aardbeien plukken in de tuin. Elke boerderij ligt op een unieke locatie elk met zijn eigen charme. Een boerderijvakantie is een leuk alternatief op een bungalowpark of standaard camping. Je verblijft in luxe tenten bij de boer.

Een boerderijvakantie is pas echt vakantie

Waarom kiezen voor een boerderijvakantie? Natuurlijk kun je dit jaar weer kiezen voor een camping met zwembad in Italië of een ander warm land, maar hoe leuk is het om je kinderen op een speelse manier te leren over het boerderij leven tijdens een boerderijvakantie? Je leert volop over het boerenleven maar als je zin hebt om voor je tent te zitten of de omgeving te verkennen is dat ook helemaal goed. het is jouw vakantie, de kinderen vermaken zich ondertussen prima tussen de koeien of schapen samen met de boer.

  • Je gaat helemaal terug naar de natuur
  • Lekker met je handen bezig
  • Een leerzame vakantie
  • Luxe verblijven op de mooiste plekjes

Er zijn diverse bedrijven waar je een boerderijvakantie kunt boeken. Elke vakantielocatie is uniek maar waar u ook naar toe gaat; je zult er helemaal tot rust komen. En op luxe hoef je niet in te leveren als je op boerderijvakantie gaat. De meeste locaties hebben ingerichte luxe Safari- of Lodgetenten van alle gemakken voorzien. Met echte bedden, een keuken, zitbank en sommigen met douche. De Logdetenten zijn van iets meer gemak voorzien dan de Safaritenten. Zo vind je er een douche, kachel, loungebanken en heerlijke comfortabele bedden. De kinderen zullen het geweldig vinden om na een lange dag te ontspannen in de luxe tent en ze slapen vast als roosjes in de gave stapelbedden. Ook handig als het weer even wat minder is; in de luxe tenten is het heerlijk vertoeven overdag om even bij te komen of om een spelletje te spelen met het gezin.

Ontdek het eilandleven

Op diverse plekken in Nederland kun je de FarmCamps vinden. Van Limburg tot Noord Holland. Wat dacht je van een vakantie op de boerderij in Limburg tussen de geiten en lammetjes. Ga paarden verzorgen en krijg zelfs rijles of ga vissen in de sloot bij de boerderij. Na een dag vol indrukken is het heerlijk slapen in de luxe tent. Morgen weer een dag! Niet alleen op het vaste land staan er diverse boerderijen waar je een vakantie kunt vieren ook op Goeree-Overflakkee kun je een boerderijvakantie boeken. Op het eiland ligt een fraaie moderne boerderij waar je in een luxe tent kunt verblijven. De kinderen kunnen helpen met de dieren verzorgen. Op de pony rijden of spelen in een super coole boomhut en daarna uitrusten op het nabijgelegen strand. Het kan allemaal. Of wat denk je van een vakantie op Texel. Geniet van een vakantie op het akkerbouwbedrijf waar de fraaie tulpen in het voorjaar je vrolijk begroeten. Paarden aaien en genieten van de rust en de ruimte hoort er natuurlijk ook bij. Jullie kinderen raken niet uitgepraat over de topvakantie op de boerderij. Wanneer mogen we je adviseren over onze ontspannen vakanties op de boerderij?

Comments are closed