Blog verbeteren met wordpress hosting

Blog verbeteren met wordpress hostingOns bedrijf heeft een mooie website waarop te zien is welke diensten we aanbieden. We bieden technische oplossingen voor een betere opbrengst van stroomopwekkers. Om onze klanten beter uit te leggen wat we doen en hoe we onze oplossingen realiseren, hebben we een blog opgericht. Een van onze collega’s regelt de blogposts, en vraagt geregeld om input van collega’s. We merken dat klanten hier af en toe naar kijken, en willen de prestaties van het blog graag verbeteren. We hebben gekeken naar wordpress hosting, en hebben contact opgenomen met de professionals van webruimtehosting.nl. Een succesvol blog kun je realiseren door:

  • Unieke content te maken
  • Je website optimaal te laten functioneren
  • Slim door te linken

Dat eerste en laatste deden we al, maar we merkten dat onze website niet zo snel was als we wilden. Daarvoor hebben we dus contact opgenomen met een bedrijf dat ons hierbij kon helpen. We hebben een premium pakket gekocht waardoor we nu nog meer klanten kunnen helpen door ons blog. Bovendien was onze collega aangenaam verrast door onze inzet voor het blog. Wij geloven dat we onze klanten echt beter van dienst kunnen zijn als we goed uitleggen wat we doen en waarom we daar goed in zijn. Zo kiest een potentiële klant sneller voor ons. In die zin hebben we heel wat te danken aan onze verbeterde wordpress hosting.

Een blog opzetten met wordpress hosting

WordPress is een van de websites waarmee je heel eenvoudig een blog op kunt zetten. De website heeft alles al voorgeprogrammeerd dus je hoeft alleen een thema voor je blog te kiezen en je content te uploaden. Dat is echt eenvoudig in de WordPress omgeving. Hosting is daarnaast ook belangrijk. Voor welke URL kies je? En hoe zorg je dat jouw e-mails naar lezers niet in de spambox terecht komen? Daarvoor kun je terecht bij webruimtehosting, die ervoor kan zorgen dat jouw website optimaal functioneert door middel van wordpress hosting. WordPress hosting is dé manier om jouw blog succesvol te maken.

Unieke content schrijven voor je blog

Een blog is pas echt het lezen waard als je iets biedt wat lezers nog niet elders hebben kunnen vinden. Je moet dus een thema kiezen dat jou ligt, waar jij veel over weet en waar je goed over kunt schrijven. Je blogs moeten informatief of vermakelijk zijn. Je kunt je website beter vindbaar maken als je slimme zoekwoorden gebruikt in je teksten, gebruik maakt van wordpress hosting en bijvoorbeeld social media inzet. WordPress hosting kun je uitbesteden aan de experts van Webruimte Hosting. Hiermee zorg je ervoor dat jouw blog altijd bovenaan komt te staan in zoekmachines. Mensen zullen als eerste bij jou terecht komen. Als je blog een hobby is, kan dat natuurlijk leuk zijn. Voor ons bedrijf is het ook voor de verkoop van belang. Als mensen op die manier met ons bedrijf in contact komen hebben wij een potentiële nieuwe klant. Met onze nieuwsbrieven bereiken we steeds meer mensen die zich inschrijven via onze blog. Dat hebben we te danken aan onze collega die zich inzet voor de blog, maar ook door de snelle website die een upgrade heeft gekregen met wordpress hosting. Ik ben blij dat we enkele euro’s per maand investeren in onze website. Het heeft ons zeker wat opgeleverd. In tijden van digitalisering is het bovendien belangrijk je zichtbaarheid online te vergroten. Ook dat doen we met onze blog, en dat zullen we de komende tijd zeker blijven doen.

Comments are closed