Bruidsmake up

Als je gaat trouwen, dan wil je er natuurlijk op je best uitzien en bruidsmake up is een van de manieren om ervoor te zorgen dat jij er stralend uit komt te zien! Natuurlijk zijn er meer zaken die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Zo is je kleding uiteraard van groot belang, een trouwjurk die goed bij jou past en die jou mooi staat, is zeker een manier om ervoor te zorgen dat jij er echt als een stralende bruid uit komt te zien. En dat dan in combinatie met je bruidsmake up, zal jou echt laten stralen! Uiteraard zijn er ook nog andere zaken die een rol spelen. Denk dan aan het kapsel dat je hebt, de meeste bruiden laten hun haar op de grote dag echt door een kapper doen, zodat het prachtig zit. Er kunnen dan ook sieraden in het kapsel verwerkt worden, zoals een tiara. En wat dacht je van de gewone sieraden die je draagt? De oorbellen die je kiest, de armband of ketting die je draagt, allemaal dragen ze eraan bij dat je er schitterend uit komt te zien. Niet alleen de bruidsmake up is daarvoor dus van belang, maar dit speelt toch zeker wel een grote rol!

Bruidsmake up die bij jou past

Want je kunt je nog zo mooi aankleden, je haar laten doen en de mooiste accessoires uitkiezen, als je bruidsmake up niet goed is, dan heeft dit echt zijn weerslag op jouw complete uiterlijk. Het is dus echt wel van belang dat dit op een goede manier gebeurt, maar wat nu de beste manier van opmaken is, dat hangt natuurlijk helemaal van jou persoonlijk af. De bruidsmake up moet passen bij wie jij bent, je wilt er op je grote dag immers niet uitzien als een volkomen iemand anders. Als jij normaal gesproken helemaal geen cosmetica gebruikt of je gebruikt enkel een mascara en oogpotloodje, dan is het natuurlijk vreemd om op je trouwdag opeens een hele dikke laag make-up te dragen. Dan zie je er niet meer uit als jezelf en waarschijnlijk zul jij je dan ook niet goed vallen, omdat dit gewoon niet bij jou past. Je wilt later ook niet terugkijken op foto’s waarop jij jezelf bijna niet herkent. Met andere woorden, je wilt wel een mooie bruidsmake up hebben, zodat jij er op je best uitziet, maar het moet tegelijkertijd ook goed bij jou passen.

Laat het doen

Het beste is het om je bruidsmake up te laten doen door een professional, net als je haar. Zo weet je zeker dat het allemaal helemaal goed zit en dat je goed voor de dag zult komen! In Hoofddorp kun je hiervoor terecht bij Monique’s Hairstudio. Zij kunnen ervoor zorgen dat jij er echt stralend uit zult zien op je trouwdag! Naast het laten aanbrengen van een mooie bruidsmake up of gewoon mooie make-up, kun je hier ook terecht voor verschillende diensten op het gebied van je haar. Je kunt bij hen terecht voor:

  • knippen
  • föhnen
  • kleuren
  • stijlen

Het is natuurlijk ontzettend handig om je haar en make-up door een en hetzelfde bedrijf te laten doen, dat is met het maken van een afspraak gewoon wel zo praktisch. Bovendien kan er dan ook goed overlegd worden, zodat de stijl goed bij elkaar past en het samen een mooi geheel vormt. Wil jij meer weten over de diensten die Monique’s Hairstudio kan leveren, dan moet je eens een kijkje nemen op haarstudio-hoofddorp.nl of neem contact met hen op om de mogelijkheden voor bijvoorbeeld jouw bruidsmake up of jouw bruidskapsel door te spreken!

Lees meer…

Comments are closed