Dankzij het koolmonoxidemelder kopen redt u levens

Koolstofmonoxide of koolmonoxide in het kort is een gas dat ontstaat als er een gaskachel aanstaat in uw huis maar er geen ramen openstaan. De lucht vult zich langzaam maar zeker met dit gas totdat er alarmerende hoeveelheden in de lucht aanwezig zijn. Dat heeft tot gevolg dat u zich slaperig gaat voelen. Omdat dit vaak in de avond gebeurt, schrijft u dit waarschijnlijk niet snel aan de gaskachel toe, maar aan iets alledaags zoals uw werkdag. U valt in slaap en u wordt niet meer wakker. Dit is een verschrikking, een horrorverhaal dat u te allen tijde moet zien te voorkomen. Ga dan ook altijd een koolmonoxidemelder kopen als u een gaskachel gebruikt.  Ze verdwijnen gelukkig langzaam maar zeker, maar wist u dat ook de geiser in uw keuken CO uitstoot? CO is de scheidkundige afkorting van dit gas. Natuurlijk willen wij van allesveilig.nl u niet bang maken, maar mocht u een oude kachel en/of een geiser in huis hebben dan is het wel zo verstandig om een koolmonoxidemelder te kopen. Ook de brandweer raadt u dit van harte aan. Niet voor niets noemt deze nooddienst dit gas de sluipende moordenaar. Want bij inademing zult u al snel bewusteloos raken. En dat maakt dit gas zo gevaarlijk naast het feit dat het kleurloos en geurloos is! Wilt u dus een koolmonoxidemelder kopen? Neem dan even een kijkje op onze website want in onze webwinkel zult u snel vinden wat u nodig hebt tegen een schappelijke prijs.

Een koolmonoxidemelder kopen is uitermate eenvoudig

In principe raden we het aan om een koolmonoxidemelder te kopen en op te hangen in ieder slaapvertrek, in de buurt van de kachels, de geiser en de centrale verwarming. Ook al hebt u een moderne cv, er hoeft maar een kabel verkeerd te zijn aangesloten en u kunt al tegen een dergelijk probleem aanlopen. Mocht u enkel gebruik van een cv en dus niet langer van een gaskachel, dan nog is het verstandig om een koolmonoxidemelder te kopen om bij dit verwarmingssysteem op te hangen. Mocht de melder nooit afgaan, dan weet u zeker dat de installatie geslaagd is en dat u geen verdere risico’s loopt op koolstofmonoxidevergiftiging. Naast het koolmonoxidemelder kopen is het geen overbodige luxe om ook even bij de andere producten van Alles Veilig te kijken. Zo vindt u er ook:

  • Rookmelders, blusdekens en diverse brandblussers in allerlei soorten en maten,
  • Videobewaking en deurbewaking om inbrekers en ander gespuis buiten de deur te houden,
  • En allerlei soorten kluizen. Mocht een dief zich toch de toegang hebben verleend tot uw huis, dan kunnen ze alsnog niet bij uw dure en persoonlijke spullen en documenten.

Zo is er voor ieder wat wils te vinden in deze webwinkel. Of u nu enkel een koolmonoxidemelder kopen wilt of uw huis dan wel bedrijfspand inbraakveilig wilt maken, wij zijn van alle markten thuis.

Kijkt u ook even bij onze andere producten?

Gaat u dus snel een koolmonoxidemelder kopen als u een gaskachel of geiser in uw huis hebt staan. Ook al had de vorige bewoner niet een dergelijke melder aan de muur hangen, des te langer u hiermee wacht des te groter de kans op gevaar. Bij detectie, en dat wil zeggen dat de melder afgaat, is het belangrijk dat u alle ramen in uw huis openzet en een tijdje buiten bivakkeert. Mocht het erg uit de hand zijn gelopen en u vertrouwt het niet nadat u deze maatregelen hebt getroffen, dan is het verstandig om even met de brandweer te bellen. Alles voor een veilig huis!

Comments are closed