De beste make up artist

Voor een photoshoot was ik op zoek naar een uitstekende make up artist die mij kon helpen met mijn make-up, maar eigenlijk met mijn stijl in het algemeen voor de shoot. Dit was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Toen ik begon aan mijn zoektocht dacht ik echt dat dit een eitje zou zijn, maar dit bleek helaas niet het geval te zijn. Toen ik uiteindelijk op de website van Kira Kroegman terecht kwam, wist ik dat dit was waar ik naar op zoek was. Kira Kroegman helpt uiteenlopende soorten bekende mensen uit binnen- en buitenland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Sterren
  • Artiesten
  • Acteurs en actrices

Van binnenlandse sterren tot bekende buitenlandse actrices, Kira helpt ze allemaal voor uiteenlopende doeleinden. Van photoshoots tot het maken van video’s, ze doet het allemaal. De keuze was voor mij dan ook snel gemaakt toen ik eenmaal zag hoeveel ervaring zij heeft als make up artist en wat zij allemaal precies voor mij kon doen. Ik heb dan ook snel eens met haar contact opgenomen om te zien of zij mij ook kon helpen en dit was inderdaad het geval!

Een geweldige dag met de make up artist

Mijn photoshoot moest eigenlijk in een vrij korte tijd gebeuren. In een dag moest alles op de camera staan en er moest dus hard gewerkt worden. Hier heeft Kira als make up artist natuurlijk ook ervaring mee en dit bleek wel het geval te zijn! Voordat de dag aanbrak heb ik samen met Kira een goed gesprek gehad over wat zij nu precies allemaal voor me kon doen en hoe we dag het beste konden opzetten. Als make up artist heeft ze natuurlijk ook de nodige spullen die ze op dit gebied kan gebruiken en ik hoefde me hier dus allemaal geen zorgen over te maken. Dit was voor mij wel zo prettig, want ik was al zenuwachtig genoeg voor deze belangrijke dag! Kira wist me echter heel erg op mijn gemak te stellen. Als make up artist weet ze natuurlijk precies wat er allemaal op een dergelijke dag gebeurt en daar kon ze mij dan ook uitstekend bij helpen. Ik was dan ook heel erg blij dat ik haar website kirakroegman.com tegen was gekomen. Zonder haar als make up artist was de dag zeker niet zo’n succes geweest! En dat was natuurlijk precies waar ik naar op zoek was!

Maak gebruik van haar diensten

Ben jij ook op zoek naar een uitstekende make up artist en wil je graag iemand in kunnen huren die een hoop ervaring heeft op dit gebied? Dan is Kira Kroegman echt de juiste keuze voor jou! Ik kan je garanderen dat zij weet waar ze mee bezig is op dit gebied en zo kan zij jou natuurlijk uitstekend helpen. Samenwerken met een make up artist kan daarnaast een heleboel dingen voor je verhelderen over jezelf. Weet je bijvoorbeeld precies wat voor soort make-up uitstekend bij je huid en gezicht past? De make up artist kan je natuurlijk precies vertellen wat past bij jou op dit gebied! Je kunt er dus niet alleen voor zorgen dat je er fantastisch uitziet voor jouw bijzondere gebeurtenis zoals een photoshoot, maar je kunt ook een hoop meer leren van de make up artist. Is dit iets waar jij ook interesse in hebt? Neem dan vandaag nog contact op met Kira! Zij kijkt graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die zij je kan hebben. Op de website kun je hier een hoop meer informatie over vinden!

Comments are closed