Een handig en eenvoudig factuur programma

Factureren, het hoort bij ieder bedrijf dat diensten verleend. U schrijft online een factuur uit als het gaat om niet-geautomatiseerde handelingen. Zo hebt u waarschijnlijk juist wel een automatisch factuur programma als u een webwinkel hebt. De klant koopt een product of betaalt voor een dienst en krijgt automatisch een bevestiging, dus de bon of factuur in zijn mailbox. Maar bestelt u bij een groothandelaar of gaat het om grote geldstromen, dan werkt u dit liever met de hand bij. Wellicht dat u als supermarktmanager niet alleen maar producten van uw groothandel geleverd krijgt. Dergelijke vrachtbrieven krijgt u via uw distributeur. Maar de voedingsmiddel zoals verse producten uit de regio krijgt u van onafhankelijke leveranciers. Van hen krijgt u een aparte factuur. Zij gebruiken daar waarschijnlijk een factuur programma bij. Zoekt u als groothandel, winkelier, webwinkelhouder of als ZZP’er een factuur programma? Dan bent u bij faktumfactuur.nl aan het juiste adres. Voor zelfstandige ondernemers komt dit factuur programma als geroepen. Want wellicht dat u een template gebruikt van Word of een andere tekstverwerker. Dan zult u merken dat Faktum de perfecte software levert want u hoeft niet langer moeilijk te doen met lastige spreadsheets, tabellen en grafieken. Met dit programma kunt u direct alle belangrijke gegeven en getallen overzichtelijk invullen zodat u tijd, ergernissen en geld bespaard blijft. Omdat we vinden dat u eerst een product moet uittesten krijgt u van ons de mogelijkheid om het programma te downloaden waarna u het voor maar liefst 60 dagen gratis kunt proberen. Bevalt het goed? Dan kunt u na deze twee maanden een licentie kopen. Wist u dat u slechts 99 euro per jaar hoeft te betalen?

Met dit factuur programma kan iedereen uit de voeten

Als u direct aan de slag wilt dan is het slim om een aantal filmpjes op onze website te bekijken. U leert alles over het gebruik van dit factuur programma via deze handige tutorials. Mocht het trouwens, zoals we in de vorige alinea al vertelden, gaan om automatische betalingen of betalingsherinneringen, dan kunt u dankzij deze factuur programma dit proces implementeren op uw site. Want u kunt dergelijke automatische processen aanmaken en verzenden. Dat betekent dat u niet langer handmatig hoeft te checken of uw klanten al hebben betaald. Dankzij de handige rapportage tool kunt u dat in een overzicht zien en eventuele wanbetalers een nieuwe factuur of waarschuwing sturen. Faktum Factuur is niet voor niets de marktleider in dergelijke factuur oplossingen in Nederland voor kleine en middelgrote bedrijven. Overigens werken we niet enkel in dit land, we hebben tevens vestigingen in:

  • Malta,
  • Het Verenigd Koninkrijk,
  • Duitsland,
  • Noorwegen,
  • Denemarken,
  • Zweden,
  • Daardoor kunnen we een wereldwijd klantenbestand toch heel lokaal ondersteunen.

Er zijn niet veel mensen die van boekhouden houden. Maak het daarom overzichtelijker en eenvoudiger voor uzelf en maak gebruik van dit factuur programma. Mocht het toch niet zo bevallen dan kunt u altijd nog terugvallen op Word of Excel. Maar reken er maar op dat ook u overtuigd zult zijn van de voordelen.

Probeer het eerst 60 dagen gratis uit!

Hebt u nog vragen over ons factuur programma, onze werkwijze, de kosten of hoe u het nu direct kunt downloaden en installeren? Klim dan in de pen en stuur uw vragen op onze klantenservice af door te mailen of te bellen. Het gebruik van dit factuur programma is aldus geheel vrijblijvend dus u zit nergens aan vast totdat u de eerste betaling hebt voltooid. Het zal u ongetwijfeld helpen bij het factureren, het aanmaken van pakbonnen en het verwerken van offertes van uw klanten.

Comments are closed