Een mok bedrukken voor een goede indruk op al je klanten


Mokken bedrukken met logo, tekst of naam - Mokkenshop.nl

Alles draait tegenwoordig om de uiterlijke verschijning. Dat komt vooral doordat mensen al hun informatie via televisie en internet vergaren. Alle reclame is dan ook visueel en de zogenaamde YouTube generatie wil alles mooi kort verpakt hebben. Filmpjes van 30 seconden zijn al lang genoeg. De tijd dat men rustig op een stoel gaat zitten en een krant leest is allang voorbij. Als men al een krant leest, dan is het vaak een krant in tabloid formaat met veel kleur en foto’s. De Metro krant wordt ook niet echt gelezen. Men snelt over de koppen en absorbeert meer de algemene impressie van een verhaal dan het daadwerkelijke verhaal. Als ondernemer moet je dit soort ontwikkelingen serieus nemen. Je kunt er een mening over hebben en misschien vind je het een slechte ontwikkeling, maar daarmee help je je bedrijf niet. Het feit dat men tegenwoordig visueel is ingesteld betekent dat je je klanten moet voorzien van visuele cues. Je kunt prima een korte slogan presenteren, maar het moet geen lange tekst worden. Dan haken mensen af, zeker als je ze juist wilt aantrekken. Als het eenmaal trouwe klanten zijn, dan zijn ze vaak eerder bereid om moeite te doen, maar als ze nog zoekende zijn, dan moet je ze als het ware verleiden. Je moet indruk maken en dat doe je door aandacht te besteden aan de grote dingen, maar ook zeker aan de kleine dingen. Wat dat laatste betreft kun je bijvoorbeeld denken aan een mok bedrukken. Als je een mok gaat bedrukken, of meerdere mokken, dan kun je je relaties laten zien dat je aandacht besteedt aan de kleinere details. Daarnaast kun je via een kleine visuele truc een indruk achter laten. Op het moment dat je een vergadering hebt en iedereen drinkt een lekker kopje koffie of thee uit bedrukte mokken, dan zal dat niet onopgemerkt blijven. De informatie wordt dan ook bewust of onbewust geregistreerd. Een mok bedrukken is daarom alleen al zeker geen slecht idee. Mokken lenen zich immers perfect voor een afbeelding, een slogan of een bedrijfsnaam. Je kunt ook een slogan of bedrijfsnaam combineren met een afbeelding. Wat je uiteindelijk op de mok gaat drukken, dat is helemaal aan jezelf. Maar je hebt uiteraard wel professionele hulp nodig als je een mok wilt bedrukken. Daarvoor kun je in ieder geval terecht bij mokkenshop.nl. Hieronder kun je meer lezen over mok bedrukken via mokkenshop.nl.

Een mok bedrukken hoeft niet moeilijk te zijn

Als je in zee gaat met een professional, dan hoeft een mok bedrukken zeker niet moeilijk te zijn. Je kunt via de site simpelweg je bedrukkingsmateriaal doorgeven. Vervolgens gaan de experts van mokkenshop.nl met je mok aan de slag. Daarnaast profiteer je via mokkenshop.nl van verschillende voordelen zoals:

  • Gratis drukproef
  • Up to date
  • All-in prijsopgave
  • Gratis verzending

Dus je kunt van te voren via de gratis drukproef zien hoe de mok eruit komt te zien. Als je tevreden bent, dan kun je opdracht geven om niet één mok te bedrukken, maar een hele partij. Tijdens het proces word je via de mail op de hoogte gehouden en daardoor ben je altijd 100% up to date. Over de prijs bestaan verder geen verassingen. Dus je hebt nooit te maken met onverwachte kosten. Dat is ook het geval wat betreft de verzending, want deze is immers helemaal gratis.

Neem contact op als je meer wilt weten over mok bedrukken

Wil je een mok bedrukken, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met mokkenshop.nl. De medewerker kan al je vragen over mok bedrukken beantwoorden en je voorzien van advies op maat. Lees meer…

Comments are closed