Wintersportvakantie Oostenrijk

Wintersportvakantie Oostenrijk - Alpin Rentals Kaprun

Veel Nederlanders kiezen er ieder jaar weer voor om hun wintersportvakantie in Oostenrijk te vieren en dat is begrijpelijk, het is immers een prachtige bestemming! Sommigen kiezen ervoor om hier zelf naar toe te rijden met de auto en dat is vaak prima te doen, de afstand is immers met de auto uitstekend te overbruggen. Anderen vliegen liever en ook dat is een goede optie, je bent dan sneller op de plaats van bestemming. Hoe je er ook heen gaat, feit is dat jij tijdens jouw wintersportvakantie te Oostenrijk zeker zult genieten! De prachtige bergen lonken natuurlijk naar je en is het niet om te skiën of te snowboarden, dan wel voor het maken van een prachtige wandeling. Want dat is in het winterseizoen natuurlijk net zo bijzonder als in de zomer. Voor Nederlanders geldt hoe dan ook eigenlijk over het algemeen dat zij al een vakantiegevoel krijgen zodra zij een berg zien. Dat kennen we in ons vlakke landje immers niet. De heldere berglucht zorgt bovendien voor veel ontspanning, daarom is een wintersportvakantie in Oostenrijk ook een perfecte break tussen je twee zomervakanties in, het geeft je de kans om na een paar maanden werken weer even helemaal tot rust te komen!

Verschillende plaatsen voor wintersportvakantie Oostenrijk

Wil jij op wintersportvakantie in Oostenrijk gaan, dan is het natuurlijk de vraag naar welke plaats jij het best toe kunt gaan. In principe zijn er echt heel veel verschillende opties om uit te kiezen, er zijn veel dorpen die uitstekend ingericht zijn voor een dergelijke vakantie. Denk dan eens aan:

  • Saalbach
  • Leogang
  • Kaprun
  • Zell am See

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer plaatsen die uitstekende mogelijkheden bieden voor heerlijk snowboarden, skiën, langlaufen of welke winteractiviteit jij ook maar uit wilt voeren. Natuurlijk kun jij voor je wintersportvakantie in Oostenrijk niet alleen kiezen uit diverse plaatsjes om naar toe te gaan, je hebt daar ook weer de keus uit verschillende soorten accommodaties. Sommige mensen kiezen het liefst voor een appartement of een vakantiehuisje, terwijl anderen de voorkeur geven aan een lodge of een resort. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, zeker is dat je het in dit prachtige land zult kunnen vinden. En wil jij niet iedere dag naar buien om actief bezig te zijn? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een resort of appartementencomplex dat beschikt over een wellness. Zo maak je van jouw wintersportvakantie te Oostenrijk echt een heerlijk ontspannende break.

Vind een prachtige accommodatie

Hebben jullie al besloten dat jullie ook dit jaar weer op wintersportvakantie naar Oostenrijk willen gaan, maar twijfelen jullie nog over welke plaats jullie dit keer kiezen en moeten jullie nog een accommodatie boeken? Dan ben je bij Alpin Rentals helemaal aan het juiste adres! Zij bieden op hun website veel verschillende soorten accommodaties in de mooiste plaatsen van dit land aan. Je kunt bij hen zoeken op de kaart, zodat je meteen ziet of iets in het centrum van het dorp gelegen is of meer in de rand. Ook kun je bij hen direct zoeken op locatie en daar een overzicht krijgen van de chalets, appartementen, lodges en andere verblijfsplekken die je bij hen kunt huren. De foto’s geven je een goed beeld van hoe iedere plek er uit ziet. Zo weet je zeker dat je voor jouw wintersportvakantie in Oostenrijk een plek huurt die goed bij jullie past. Die erg gezellig is of juist heerlijk rustig, die heel veel luxe biedt of juist redelijk eenvoudig is. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uit gaat! Willen jullie op wintersportvakantie in Oostenrijk, dan moet je dus zeker eens bij Alpin Rentals een kijkje nemen! Lees meer…

Comments are closed