Serres

Veel daglicht krijgen is goed voor ieder mens, we worden er echt een beetje gelukkiger van. Helaas laat het weer het niet altijd toe om buiten te zitten, maar serres bieden dan uitkomst. Veel mensen die een tuin hebben, moeten waarschijnlijk toegeven dat ze daar maar erg weinig zitten. Dit komt omdat het vaak in Nederland net te koud is daarvoor of dat de wind net iets te veel waait. En dan hebben we het nog niet eens over de wind die het onmogelijk maakt. Maar serres zijn de oplossing! Je zit dan natuurlijk nog steeds binnenshuis, maar wel in een kamer die helemaal of in ieder geval voor het grootste gedeelte van glas gemaakt is. Je krijgt dan wel niet direct frisse lucht binnen, maar je kunt wel heerlijk genieten van het daglicht en dat is naast echt buiten zitten toch wel het beste dat er is. Voldoende zonlicht krijgen is belangrijk voor ieder mens en door serres kunnen we dat krijgen zonder dat we het koud hoeven te hebben of nat hoeven te worden van de regen.

Andere voordelen van serres

Bovendien leveren serres ons nog een groot voordeel op en dat is het feit dat je hiermee je woonruimte in feite gewoon vergroot. Je levert een stukje tuin in, dat klopt, maar je krijgt er wel een extra kamer voor terug. Als je hier veel planten neer zet, dan voelt het haast alsof je gewoon buiten in de tuin zit. Op deze manier creëer je een plek waar jij je heerlijk even terug kunt trekken, waar je wat kunt zitten lezen of gewoon wat kunt mijmeren. Werk jij vanuit huis? Dan kun je hier een heerlijk lichte werkplek creëren. Je zult merken dat jij je werktaken echt veel sneller afkrijgt, omdat je zoveel meer energie hebt door al dat extra daglicht. Daarnaast is het met serres natuurlijk ook zo dat ze je veel meer uitzicht geven dan een gewoon raam. Door de glazen wanden voelt het eigenlijk bijna alsof je buiten zit en je hebt zo een prachtig uitzicht op je achtertuin. Op die manier kun je daar ook eens meer van genieten, in plaats van enkel op die dagen dat het eindelijk eens echt zomerweer is in ons kikkerlandje. Om al deze redenen zijn veel mensen geïnteresseerd in de aanbouw van serres en terecht! Het levert je immers enkel voordelen op!

Ter Huurne biedt diverse modellen

Belangrijk bij het laten aanbouwen van serres, is dat je kiest voor een ontwerp dat goed bij jouw huis past. Het moet samen echt een geheel vormen, anders doet het afbreuk aan de uitstraling van jouw woning. Daarnaast moet het wat afmetingen betreft natuurlijk ook kloppen en je wilt dat de aanbouw van een goede kwaliteit is, zodat je hier jarenlang zonder problemen plezier aan kunt beleven. Wil je zeker weten dat dit allemaal in orde is, dan kun je het best Ter Huurne inschakelen. Zij bieden verschillende types serres en zij beheren het gehele proces. Dat betekent dat zij:

  • het ontwerp voor jouw serre maken
  • de verschillende onderdelen maken in hun eigen fabriek
  • de aanbouw plaatsen bij jouw woning en het geheel opleveren

Doordat zij alles in eigen hand hebben, kunnen zij voor een ontwerp zorgen dat echt naadloos aansluit op jouw woning. Zo ben je er zeker van dat het resultaat echt prachtig wordt en dat het goed past bij jouw huis! Zij hebben bovendien duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dus ook dat aspect is zeker in orde. Ben jij geïnteresseerd in serres en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning? Neem dan contact op met Ter Huurne!

Comments are closed