Het aanschaffen van een autopilot voor uw boot bij Sail360

Eén van de leukste dingen van een boottochtje is het uitzicht. Tijdens het varen over de Maas of de Friese Meren passeer je vaak pittoreske oude panden, bossen en uitgestrekte groene weilanden. De vogelliefhebbers onder ons kunnen tijdens hun tocht vaak tal van vogels langs de waterkant spotten. Wanneer u zelf ook graag wegdroomt bij het uitzicht, kan een goede autopilot uitkomst bieden. Met een autopilot blijft uw boot dezelfde richting uit varen wanneer u uw handen even van het stuur wil kunnen halen. Wilt u toch zelf weer het roer in eigen handen nemen, dan schakelt u de autopilot eenvoudig weer uit.

Waarom kiezen voor een autopilot van Sail360?

Wie op internet op zoek gaat naar een autopilot voor zijn of haar boot verdwaalt gemakkelijk in het diverse aanbod dat in verschillende webshops te vinden is. Voor een beetje autopilot betaalt u echter al gauw een paar duizend euro. Om de keuze voor u wat makkelijker te maken heeft Sail360 alvast een doordachte selectie voor u gemaakt in zijn webshop. De exemplaren die zij verkopen, van het merk Furuno, staan bekend als kwalitatief goed en worden bovendien geleverd tegen een eerlijke prijs. Zo weet u zeker dat u bij de aankoop van een autopilot niet het spreekwoordelijke schip in gaat. Ook zijn de autpilots van Furuno in het verleden erg betrouwbaar gebleken. De apparaten worden zorgvuldig in elkaar gezet, met oog voor het milieu en de omstandigheden van de arbeiders. Niet voor niets durft Sail360 dan ook twee jaar garantie te verlenen over deze autopilots. Voldoet de installatie dus niet aan de verwachtingen, dan kunt u deze doorgaans kosteloos retour sturen of laten repareren. De autopilots van Furuno zijn voorzien van een scherm dat ook bij felle zon goed afleesbaar is. De ingebouwde software zorgt dat de boot niet alleen in de door u gekozen richting blijft varen, maar ook exact dezelfde snelheid aanhoudt. Hierbij houdt de software rekening met de volgende omstandigheden:

  • Windkracht en -richting
  • Stromingen
  • Het weer
  • Getijden

Overige hulpmiddelen in het assortiment van Sail360

Behalve autopilots levert Sail360 ook tal van andere hulpmiddelen die het navigeren tijdens een boottocht vergemakkelijken. Te denken valt bijvoorbeeld aan radarsystemen en behuizingen daarvoor, maar Sail360 heeft ook een interessant aanbod aan navigatiesystemen op maat. Met deze systemen kunt u ook midden op het IJsselmeer de weg vinden naar de haven van Lelystad of Enkhuizen. U kunt navigatiesystemen bestellen voor onder meer:

  • Motorboten
  • Motorjachten
  • Zeiljachten
  • Boten voor de sportvisserij

Speciaal voor sportvissers heeft Sail360 verder dieptemeters en zogenaamde ‘fishfinders’. Zo’n fishfinder spoort met behulp van sonar groepen vis op onder water – ideaal dus voor wie verzekerd wil zijn van een goede vangst. Behalve navigatie-instrumenten vind je in de webshop van Sail360 ook zeilkleding als jassen en comfortabele shirts en broeken. Wilt u tijdens het zeilen lekker bijkleuren op het dek, dan kunt u bij Sail360 ook op zoek gaan naar een mooie bikini of een stoere zwembroek. Bent u geïnteresseerd in een autopilot voor uw jacht, of heeft u nog vragen over dit of een ander product? Neem dan gerust contact op met Sail360. De medewerkers van dit bedrijf informeren u graag over hun assortiment. U kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar info@sail360.nl, of door een belletje te doen naar 0252-544772. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website sail360.nl. Natuurlijk vindt u op de website van Sail360 ook de webshop.

Comments are closed