Bij een loods bouwen is de prijs belangrijk

Vier jaar geleden ben ik begonnen met het kweken van champignons en zwammen. Ik was altijd al geïnteresseerd in het kweken en groeien van mijn eigen eten en heb al vele jaren een moestuin. Mijn vader had vroeger een moestuin en ik ging vaak met hem mee om hem te helpen. Als kind vond ik dit niet altijd leuk, want vaak moest ik veel werk doen in de moestuin. In dit tijd heb ik veel geleerd van mijn vader over het verbouwen van groentes en fruit. Veel van wat wij aten kwam uit de moestuin en ik was altijd trots dat we iets aten waar ik aan gewerkt had. Uiteindelijk kreeg mijn vader last van zijn rug en hij besloot om de moestuin te verkopen. Ongeveer acht jaar geleden kreeg ik de kans om een moestuin te kopen en besloot toen om dat te doen, ik had toen al verschillende groentes in mijn eigen tuin. Mijn vader vond het erg leuk om te horen dat ik een eigen moestuin had. Sinds die tijd begon ik mij te verdiepen in het verbouwen van mijn eigen voedsel en het kweken van champignons en zwammen vond ik erg interessant. Het begon als een klein project, om te zien hoe dit werkt. Het kweken van zwammen werkt anders dan een moestuin. Ik vond het kweken erg leuk om te doen en besloot om hier meer tijd in te steken. Het kweken werd een bedrijfje en is nu zo groot dat ik een loods wil laten bouwen. Bij een loods bouwen is de prijs de prijs erg belangrijk voor mij. Ik moet verschillende berekeningen maken voor de winst en dan is bij een loods bouwen de prijs een belangrijke factor. Daarom wilde ik uitzoeken wat voor een loods bouwen de prijs is, voordat ik besloot om dit te laten doen.       

Is bij een loods bouwen de prijs lager dan bij een loods kopen?

Ik heb nu een stuk land achter mijn huis waar ik een loods kan laten bouwen, maar misschien is het beter om een loods te kopen. Ik had een aantal geschikte panden in de buurt gevonden, maar mijn voorkeur ging uit naar mijn eigen stuk land. Ik ging er van uit dat op mijn eigen land een loods bouwen de prijs lager is dan een loods kopen. Ik had een berekening gemaakt van hoe groot ik de loods wilde hebben en aan welke voorwaarden het moest voldoen.Online zocht ik naar bedrijven die mij meer informatie konden geven over de kosten van het bouwen. Ik vond verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bouwen voor bedrijven. Een van deze bedrijven was BBAN, Ik vond hun via hun website zakelijk.bban.nl. Aan al deze bedrijven vroeg ik wat voor een loods bouwen de prijs is. Ik gaf mijn wensen door en vroeg aan deze bedrijven wat ze voor mij konden doen.

Mijn keuze ging uit naar BBAN

Het werd voor mij al snel duidelijk dat BBAN de beste keuze voor mij was. Van al deze bedrijven was bij een loods bouwen de prijs het laagste bij BBAN. Wat mij ook aansprak is dat ze veel ervaring hebben met dit soort projecten. Ze kunnen het hele project begeleiden, waardoor ik mij kan richten op mijn bedrijf. Zoals ik al verwachte wat een loods laten bouwen goedkoper dan een loods kopen.  

Voor de bouw van mijn loods koos ik voor BBAN

  • Bij hun was voor een loods bouwen de prijs het laagste
  • Ze hebben veel ervaring met vergelijkbare projecten
  • Dit bedrijf kan een project van begin tot einde begeleiden

Comments are closed