Meubels op maat maakten ons kantoor echt een prachtstuk

Toen we drie jaar geleden een pand aan konden kopen in Amsterdam hebben we geen seconde getwijfeld. Voor ons bedrijf zou het een geweldige stap zijn om in de hoofdstad zelf een kantoor te hebben. Het kantoor zou direct een speciale functie krijgen. Het zou niet zozeer een werkplek worden, maar eerder de plek waar we klanten konden ontvangen en in gesprek konden gaan met mensen die eventueel samen zouden willen werken met ons. Die doelstelling zorgde ervoor dat er direct werk aan de winkel was. Het was immers wel de bedoeling dat mogelijke klanten direct onder de indruk zouden zijn van het kantoor. Tegelijkertijd wilden we dat de mensen zich thuis zouden voelen in de omgeving, omdat wij geloven dat dit betere relaties oplevert. We zijn op zoek gegaan naar meubels, maar het bestaande aanbod wist ons niet te verbluffen. We kenden het al, het paste niet of heiligde het doel niet. Daarom besloten we nog eens de portemonnee te trekken en meubels op maat te laten maken. Echte meubels van kwalitatief materiaal en met duurzame doelstellingen. Dan zijn er echter niet veel adressen waar je terecht kunt, want dan is het aanbod ineens een beetje mager voor meubels op maat.

Meubels op maat uit Nijmegen

Gelukkig wist een medewerker van ons een leuk adres. Het was Fundi uit Nijmegen (http://meubelmakerij-fundi.nl/meubels-op-maat/) en daar bleek wel heel veel expertise te zijn. We konden direct langskomen voor een gesprek als dat ons uit zou komen. We namen onze ideeën mee en stapten de trein in, met een nerveus en gespannen gevoel. Als onze plannen gerealiseerd konden worden en de meubels op maat gemaakt konden worden, zou ons kantoor in Amsterdam namelijk volledig klaar zijn. Wat we minstens nodig hadden, was:

  • Een bureau;
  • Een boekenkast;
  • Een uniek meubel.

Bij Fundi kregen we direct te horen dat de meubels op maat geen enkel probleem waren. We konden direct meelopen om te kijken welke materialen het best zouden passen en konden ook de olie voor de afwerking kiezen. Alle materialen voor de meubels op maat waren duurzaam, inclusief de olie. Perfect, want dan is niet alleen de uitstraling belangrijk, ook het idee achter de meubels op maat telt. We besloten de opdracht direct te plaatsen en kregen te horen wanneer de meubels op maat geleverd konden worden in Amsterdam. Met een tevreden gevoel stapten we de trein weer in, nadat we eerst een biertje in Nijmegen gedronken hebben om het te vieren. Het is toch een jongensdroom die uitkomt hoor, een eigen kantoor in Amsterdam met meubels op maat die speciaal ontworpen en gemaakt worden voor je.

Het succes van ons kantoor in Amsterdam

De meubels op maat hebben het kantoor in Amsterdam helemaal afgemaakt. Niet alleen passen ze perfect bij het kantoor zelf, de meubels op maat zorgen er ook voor dat de uitstraling van het kantoor zowel exclusief als huiselijk wordt. Alle klanten zijn onder de indruk wanneer zij binnen komen lopen en het unieke bureaumeubel zorgt ervoor dat er direct een gespreksonderwerp is. Het bureau is namelijk gelaagd en heeft speciale uitsparingen voor de andere meubels die eromheen staan. Het is een speciaal iets geworden – en ik moet toegeven dat ik zelf ook nog elke dag onder de indruk ben wanneer ik de deur open. We gaan nu op zoek naar panden in Hengelo en Groningen om ook daar klanten te kunnen ontvangen en ook daar gaan we gebruikmaken van speciale meubels om het een perfecte uitstraling te geven, voor onszelf en de klanten.

Comments are closed