Ik nam rijles in Oosterhout

Ik ben een aantal maanden geleden achttien geworden en daarom wilde ik meteen met mijn rijbewijs gaan beginnen. Ik had al heel lange tijd zelf geld gespaard om mijn rijbewijs te kunnen bekostigen en nu was het dus tijd om op zoek te gaan naar een goede rijschool. Ik woon zelf in de buurt van Oosterhout, dus ik wilde ook graag rijles in Oosterhout nemen. Ik kende echter geen instructeur bij wie ik rijles in Oosterhout zou kunnen nemen, dus ik ben maar eens even gaan vragen bij mijn vrienden waar zij rijles in Oosterhout hadden genomen. Zij kwamen allemaal met een persoon op de proppen; AutorijschoolBertJanssen. Deze instructeur zou heel goede rijles in Oosterhout geven kreeg ik van iedereen te horen en vandaar dat ik graag een keer een proefles bij deze man wilde nemen. Ik heb daarom even gebeld met deze instructeur om te horen of hij mij ook rijles in Oosterhout zou kunnen geven, en ik kreeg te horen dat dat geen enkel probleem was. Ik heb daarom diezelfde week nog een proefles geboekt en een paar dagen later zat ik al voor het eerst achter het stuur. Ik vond Bert een heel aardige man en hij legde mij ook heel geduldig uit wat ik allemaal moest weten. Het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag rijles in Oosterhout wilde nemen, maar er was alleen een ‘maar’. Ik had namelijk duizend euro gespaard en ik wist niet of dit genoeg was om mijn rijlessen in Oosterhout te bekostigen. Daar stond of viel het dus mee of ik met AutorijschoolBertJanssen.nl in zee zou gaan. Toen ik ging informeren naar de prijzen die hij rekende voor zijn lessen, kreeg ik te horen dat ik een pakket kon kopen waarmee ik mijn lessen zou kunnen krijgen. Dit pakket bestond uit vijfentwintig lessen van vijftig minuten en ook het uiteindelijke examen. Dit alles kon ik kopen voor 975 euro, waardoor ik dus nog vijfentwintig euro van mijn budget overhield. Ik heb mij daarom meteen opgegeven voor rijles in Oosterhout bij deze instructeur.

Ik heb veel geleerd tijdens de rijles in Oosterhout

Wat ik heel erg prettig vond aan de rijles in Oosterhout die Bert mij gegeven heeft, is dat hij heel geduldig te werk gaat. Ik vond het autorijden in het begin best wel spannend en ik was daarom ook altijd erg zenuwachtig. Bert heeft mij tijdens de rijles in Oosterhout geleerd hoe de wagen werkt waardoor ik dus met een veel rustiger gevoel kon gaan rijden. Als ik een vreemd geluid hoorde, kon ik namelijk eenvoudig herkennen dat dat bijvoorbeeld kwam doordat ik verkeerd schakelde. Dat zorgt ervoor dat je de wagen ook veel beter onder controle krijgt. Tevens leerde Bert mij tijdens de rijles in Oosterhout heel goed verkeerssituaties inschatten. Dat is namelijk een van de belangrijkste dingen wanneer je autorijdt, je moet weten hoe je moet anticiperen op bepaalde situaties. Ik heb dit alles in korte tijd geleerd en na vijfentwintig lessen was ik daarom ook helemaal klaar voor het examen.

Ik heb mijn examen in een keer gehaald

Ik heb inmiddels mijn examen achter de rug en ik kan u zeggen dat ik in een keer geslaagd ben. Dit alles dankzij de goede lessen van Bert. Kortom:

  • ik heb heel veel geleerd van Bert
  • ik heb voor een goede prijs mijn rijbewijs weten te halen
  • ik raad deze rijschool aan iedereen aan

Kijk voor meer informatie even op de site van RijschoolBertJanssen.nl. Hier kunt u ook zijn telefoonnummer vinden.

Comments are closed