Kosten besparen met slimme bouwlogistiek

We hebben veel te maken met mensen die midden in een stad willen verbouwen. Het renoveren, uitbouwen of verbouwen van huizen en appartementen in de stad levert namelijk het meeste geld op. Als aannemers zien we echter vaak dat er veel kosten gemaakt worden die eigenlijk niet nodig zijn. Om meer informatie hierover te kunnen geven zonder elke keer het hele verhaal te vertellen, zetten we het hier neer zodat we onze klanten hierheen kunnen leiden. We willen het hebben over slimme bouwlogistiek. Dit kan namelijk heel veel kosten, ergernis en tijd besparen. Niet alleen voor de aannemer, de mensen die aan het werk zijn, de bedrijven die moeten leveren en de mensen die rond de verbouwingen werken, maar ook voor de eigenaren van de woning zelf. Door slimme bouwlogistiek in te zetten, wordt het namelijk makkelijker, goedkoper, efficiënter en beter. Maar zoiets kun je als klant niet zelf. Als aannemers hebben we hier ook niet altijd alle mogelijkheden voor. Daarom werken we op het gebied van slimme bouwlogistiek samen met BouwAanvoerders (voor meer informatie kijk je op bouwaanvoerders.nl). De samenwerkingen in de afgelopen maanden hebben duizenden euro’s bespaard en hebben meer mogelijk gemaakt dan voor mogelijk gehouden werd. En dat is iets waar wij graag onze tijd voor uittrekken.    

Meer gedaan krijgen door slimme bouwlogistiek

Wanneer je aan de slag gaat met verbouwingen in de stad, heb je altijd direct een probleem. Er is een constante aanvoer van mensen en materiaal nodig, terwijl er ook constant afval, restmateriaal en mensen afgevoerd moeten worden. Maar daar is niet altijd de ruimte voor. Dit zorgt ervoor dat er veel tijd (en manuren!) verloren gaat door gebrekkige logistiek. Maar wat als we hier eens wat aan deden? Door slimme bouwlogistiek in te zetten worden transporteren gecombineerd, wordt de efficiency verhoogd en dat betekent dat er geld bespaard wordt – én dat de overlast voor de mensen om de werkzaamheden heen een stuk kleiner wordt. Dat laatste is meer waard dan je op dit moment denkt. Wanneer de werkzaamheden klaar zijn en je het pand wilt betrekken of verhuren, dan is een goede relatie met de buurt essentieel. Heb je gebruik gemaakt van slimme bouwlogistiek en heeft dit voordelen opgeleverd voor de buurt, dan ben je al snel een stuk meer welkom dan wanneer je keer op keer gezorgd hebt voor complete verstoppingen en overlast voor alle mensen om het pand heen. Even goed nadenken voordat je een keuze maakt dus, want slimme bouwlogistiek heeft veel voordelen voor de korte en langere termijn.

Meer waar voor je geld

Waar het op neerkomt, is dat je met slimme bouwlogistiek meer waard voor je geld hebt. Leveranciers kunnen gemakkelijk leveren en komen ook graag in de toekomst nog eens leveren. Mensen die afval af moeten voeren, kunnen direct doorrijden en accepteren jouw klus ook in de nabije toekomst graag nog eens wanneer er gebruik gemaakt wordt van slimme bouwlogistiek. Daarnaast kunnen de mensen die aan de klus werken op deze manier veel makkelijker doorwerken. Zij komen terecht in een goedlopend proces waarin alles aanwezig is wat zij nodig hebben en kunnen de werkzaamheden gemakkelijk bereiken. Op die manier wordt er constant winst gemaakt op alle punten en wordt het verbouwen en renoveren ook in de stad een stuk makkelijker. Praktisch wanneer je nog vaker een project aan wilt pakken om geld te verdienen door aan de slag te gaan op de huizenmarkt, of zelf een leuk optrekje gevonden hebt waar je zelf in wilt wonen na een flinke verbouwing zodat alles bij je past.

Comments are closed